PUFA
- Renia
Ja wcale nie podaję mokrego, ani surowego. Jak trzeba zadbać o zdrowie pupila, to nie ma że boli. Dieta musi być. Często nam się wydaje, że krzywdzimy kota jak mu nie damy pysznej, pachnącej saszetki. A jest wręcz przeciwnie, bo krzywdzimy podając mu mokre. Mówię tu o przypadkach chorobowych, żeby nie było, że namawiam wszystkich do wywalenia puszek za okno <mrgreen>
- Dracanka
w pewnym etapie smaku kota,że to tak ujmę -coś się przestawia
ja nie podaję już ni mięsa ni puszki Dantemu,bo on nie chce
na suchym TYLKO i nic mu nie jest , odpukać
się pod wypowiedzią Reni podpisuję wyraźnie
a Pufencjuszowi dużo zdrówka.
P.S wet mi mówił,podczas biegunek u mnie kiedyś,że na efekty trzeba poczekać około 14dni,więc przetrzymaj ją dzielnie na sucharach. Dacie radę
ja nie podaję już ni mięsa ni puszki Dantemu,bo on nie chce
na suchym TYLKO i nic mu nie jest , odpukać
się pod wypowiedzią Reni podpisuję wyraźnie
a Pufencjuszowi dużo zdrówka.
P.S wet mi mówił,podczas biegunek u mnie kiedyś,że na efekty trzeba poczekać około 14dni,więc przetrzymaj ją dzielnie na sucharach. Dacie radę
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Szkoda, że dałaś Pufie puszkę, może mogłaś popróbować dać jej najpierw ugotowanego kurczaka, bo na puszki to różnie koty mogą reagować. Ja gotuję moim kurczaka z marchewką i pietruszką, a jak twoja ma tendencje do biegunek to dodałabym do tego trochę ryżu. Z tym, że moje od początku przyzwyczajone do jedzenia takich różnych rzeczy i nic się nie dzieje złego w kuwecie. Jak na to też będzie źle kota reagować, to faktycznie pozostanie jej tylko suche.
- nikaxx
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt: