Bronek, Zoyka i Cogito - moja mała ekipa domowa :)
-
- Kontakt:
Ale przy klatce zawsze ktoś był - trza było się umówić na godzinę - hihhii żartuję oczywiście - ale latałam z koleżanką i warowałyśmy przy ringu żeby pilnować kolejki - następnym razem napewno się uda 
Serdecznie dziękujemy za gratulacje i wszystkie miłe i ciepłe słowa
:):)
Dumna jestem z tych moich chłopaków

Serdecznie dziękujemy za gratulacje i wszystkie miłe i ciepłe słowa

Dumna jestem z tych moich chłopaków

-
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Kontakt:
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
Boskie zdjęcie i jaki znajomy widok <rotfl> Chciałabym taki kartonik mieć zawsze pod biurkiem (albo i dwa!)
MEGA całus dla najsłodszego mego (mam nadzieję, że żaden mój kot nie czyta tego forum).
A w ogóle to ze mnie trąba, przegapić wystawowe sukcesy - spóźnione gratulacje, ale szczere. Chłopaki się spisali, Pancia też.
Gosiu, gdybyście kiedyś się wybierali do W-wy na wystawę proszę o info na priva, bo tak w wątkach to nie zawsze mam możliwość wyczytać.
MEGA całus dla najsłodszego mego (mam nadzieję, że żaden mój kot nie czyta tego forum).
A w ogóle to ze mnie trąba, przegapić wystawowe sukcesy - spóźnione gratulacje, ale szczere. Chłopaki się spisali, Pancia też.
Gosiu, gdybyście kiedyś się wybierali do W-wy na wystawę proszę o info na priva, bo tak w wątkach to nie zawsze mam możliwość wyczytać.
-
- Kontakt:
Ok Aga
Ja tylko dzisiaj napiszę, że ten mój mały czarny, który jeszcze niedawno był taki jak na zdjeciu - dzisiaj kończy dwa lata
!a ja wciaż o nim Cogitko - bo taki malusi wciąż - czas tak szybko leci.....
[/quote]

Ale jest nadal kochany , bezproblemowy, no moze ciut bardziej kapryśny o cudnym charakterze - mój mały Cogitko <serce>

Ja tylko dzisiaj napiszę, że ten mój mały czarny, który jeszcze niedawno był taki jak na zdjeciu - dzisiaj kończy dwa lata

Ale jest nadal kochany , bezproblemowy, no moze ciut bardziej kapryśny o cudnym charakterze - mój mały Cogitko <serce>
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:

Jakie to maleństwo było. 100 lat Cogitko (i oczywiście, że On zawsze maleńki będzie, u nas też same maluszki w domu <gwiżdże> ).
Ciocia Ci życzy zawsze pełnej smakołyków miseczki, wolnego fotela i Panciowych kolan, kogoś do zabaw kiedy tylko masz na to ochotę, ZDRÓWKA, zawsze nieplączących się włosków, a także uśmiechniętego i rozmruczanego pyszczka. Rośnij Skarbie na pociechę swoich dużych i częściej się tu pokazuj.
Całuję Cię mocno w czółko,
ciocia Agnieszka