Magnus nawet jak kroje mięso to nie miauczy, tylko wytrzeszcza na mnie te swoje oczęta <lol>
Bella & Carlos
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Bella & Carlos
Ale z niego detektyw.. pięknie mięsko potrafi zlokalizować.
Magnus nawet jak kroje mięso to nie miauczy, tylko wytrzeszcza na mnie te swoje oczęta <lol>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Dziś mam bardzo ciężki dzień w robocie, więc tak na krótko.
Wczoraj odebrałam kolejne wyniki moczu Belli, PH wzrosło z 6 do 6,5, ale norma jest do 7, więc chyba nie jest źle.
Kryształów, podobnie jak ostatnio, brak :-) I nasz kolejny mały sukces - ciężar właściwy = 1,059. Oj długo nie mogliśmy zejść poniżej 1,060 (górnej normy). Wiem, wiem, że to wciąż za dużo, ale coś drgnęło :-)
Bella miała też wczoraj wizytę u ortopedy, niestety kuleje na przednią łapkę. Raz jest to mało zauważalne, innym razem wyraźnie widać, że coś jej dokucza. Niestety, badanie kota bez zdjęcia rentgenowskiego nic nie wykazało. Miałam ze sobą nagrane na CD stare zdjęcia. W czwartek Bella będzie miała robiony kolejny rtg, bo lekarz podejrzewa zmiany zwyrodnieniowe
No i odchudzam dziewczynkę. Karma na noc jest zabierana, a w dzień dzielona na trzy posiłki, takie jak dla kota 5-kilogramowego. Muszę ją odchudzić, nie ma zmiłuj. Musimy zmniejszyć obciążenie łap.
Potrzymajcie proszę za nas kciuki. Jakoś mi smutno...
Asystentka lekarza polecała mi Animondę suchą, bo to taka dobra karma. I zdecydować się na tylko jeden rodzaj karmy - albo suche, albo tylko mokre. Tauryny absolutnie kotu nie suplementować, bo może to obciążyć serce. Zgłupiałam...
Wczoraj odebrałam kolejne wyniki moczu Belli, PH wzrosło z 6 do 6,5, ale norma jest do 7, więc chyba nie jest źle.
Kryształów, podobnie jak ostatnio, brak :-) I nasz kolejny mały sukces - ciężar właściwy = 1,059. Oj długo nie mogliśmy zejść poniżej 1,060 (górnej normy). Wiem, wiem, że to wciąż za dużo, ale coś drgnęło :-)
Bella miała też wczoraj wizytę u ortopedy, niestety kuleje na przednią łapkę. Raz jest to mało zauważalne, innym razem wyraźnie widać, że coś jej dokucza. Niestety, badanie kota bez zdjęcia rentgenowskiego nic nie wykazało. Miałam ze sobą nagrane na CD stare zdjęcia. W czwartek Bella będzie miała robiony kolejny rtg, bo lekarz podejrzewa zmiany zwyrodnieniowe
No i odchudzam dziewczynkę. Karma na noc jest zabierana, a w dzień dzielona na trzy posiłki, takie jak dla kota 5-kilogramowego. Muszę ją odchudzić, nie ma zmiłuj. Musimy zmniejszyć obciążenie łap.
Potrzymajcie proszę za nas kciuki. Jakoś mi smutno...
Asystentka lekarza polecała mi Animondę suchą, bo to taka dobra karma. I zdecydować się na tylko jeden rodzaj karmy - albo suche, albo tylko mokre. Tauryny absolutnie kotu nie suplementować, bo może to obciążyć serce. Zgłupiałam...
- yamaha
- Genius Loci
Agus
Jestesmy z Toba <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Belluchno : jak mus to mus, troszke trzeba zrzucic, koteczku
<tańczy> za dobre wyniki badan !
Jestesmy z Toba <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Belluchno : jak mus to mus, troszke trzeba zrzucic, koteczku
<tańczy> za dobre wyniki badan !
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Bella wyginająca ciało śmiało jest fantastyczna. <serce> <serce>
Trzymam kciuki za łaputkę Bellki. <ok>
A Carlosek to detektyw pełnym pysiem.
Trzymam kciuki za łaputkę Bellki. <ok>
A Carlosek to detektyw pełnym pysiem.
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko
A dla kociastych

A dla kociastych
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Belluniu, ślicznoto, nie martw się, większość z nas odchudza się całe życie
<serce>
<serce>
A tak serio to kciuki i jeszcze raz kciuki za łapkę, za odchudzanko, za siusiu <ok>
A tak serio to kciuki i jeszcze raz kciuki za łapkę, za odchudzanko, za siusiu <ok>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Co do tauryny. Dziwne to. Przecież ewentualny nadmiar wydalany jest z moczem.. Ja jednak zawsze mam dystans do opinii weterynarzy i staram się wszystko konsultować.
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Ogromne kciuki, mam nadzieję że łapute wyleczycie.
Animondę sucha? hmmm jakos tak nie bardzo mi sie wydaje, że tam jest dobry skład.
Musze zobaczyć. Tauryna mnie zaskoczyłaś. Hmmm skonsultowałabym.
Animondę sucha? hmmm jakos tak nie bardzo mi sie wydaje, że tam jest dobry skład.
Musze zobaczyć. Tauryna mnie zaskoczyłaś. Hmmm skonsultowałabym.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Trzymam kciuki za skuteczne odchudzanie <ok> <ok> <ok> I za łapkę Belluchny <ok> <ok> <ok>
Z tą tauryną to ciekawa sprawa...
Z tą tauryną to ciekawa sprawa...
- Zosiak
Agnieszko - uszy do gory
Jest ciezko ale na pewno wszystko dobrze sie ulozy.
Trzymam kciuki za laputke i za pomyslne odchudzanie Belli! <ok>
Trzymam kciuki za laputke i za pomyslne odchudzanie Belli! <ok>