Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Nie wiem czy to zaraźliwe i czy to choroba przewlekła, czy zwykła sezonówka. Kupię sobie jakieś dobre wino, jeśli zobaczę kiedyś moje koty śpiące wtulone w siebie. Prawdopodobieństwo wystąpienia tego faktu skoczyło gwałtownie z 0 do 70%... <zakochana> Będzie czym wznosić ewentualny toast.
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

no nie! a ja ten stan chorobowy u moich futer uznałam za dobry objaw! za objaw normalności <shock> ależ brutalnie sprowadzacie mnie tu na ziemię, moje drogie! <lol>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Cieszę się że w końcu się doczekałaś :-) wzięłaś jak sama mówisz koty ''starsze'' one potrzebują dużo czasu i <serce> widzę to po Bogusiu to kot którego nie wolno popędzać on sam zdecyduje kiedy i gdzie :-) ale za to jest strasznie kochany taki gapcio <zakochana>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Dziś tylko Igor i to jakoś tak melancholijnie- udzielił mu się mój nastrój i dzisiaj były tylko przytulanki i wzajemne wpatrywanie się sobie w oczy.

Obrazek

Obrazek

Wnikliwy obserwator od razu ujrzy detal w tylnym zawieszeniu...

Obrazek

Ozz po wczorajszym dizasterze kuwetowym musiał zostać wyprany od tzw pasa w dół. Starałam się wytrzeć go jak najdokładniej, wyczesałam gumowym zgrzebłem i próbowałam odwracać jego uwagę od wylizywania futra, ale niestety dzisiaj zahaftował cały przedpokój :-( Zalałam bidaka pastą odkłaczającą, w miski położyłam tylko Fibre i wypatruję w kuwecie śladów poprawy. Przecież rano wyczesałam z niego znowu dywan, głównie z wypranej części futra. Nie wiem, ile kłakow zjadł w takim razie wczoraj... ;-(
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

I znowu pazury :-o

Igorku, Ty to masz serducho ogromne. Twoja siostrzyczka też dzisiaj smutna :-|

Mam nadzieję, że Ozorek nie wylizał z siebie zbyt dużo tych kłaków i jutro tylko kupa będzie ofutrzona. Później trzeba będzie jego zdjęcia do kompletu dorobić, skoro taki wykąpany już mimo woli :kotek:
anias

Post autor: anias »

Igorek jest cuuudny! <zakochana>
a dla biednego Ozziego :kotek: :kotek:
wlapka

Post autor: wlapka »

dostojny Pan Igor <mrgreen>
trzymaj się Ozorku :kotek: wracaj do formy :-)
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Jaki on śliczny! U mnie już chyba czas linienia się skończył - Bono zrzucił z siebie tyle futra przez ostatnie kilka miesięcy, że kilka kotów by spokojnie z tego ulepił.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Iggy jaki dzisiaj dostojny wyszedł <zakochana>
Głaski dla Ozzy'ego, żeby się nie zakłaczył i strzelił ofutrzonego qupala :kotek:
emila555

Post autor: emila555 »

Ameryki tu nie odkryję, ale ... przepiękne oba futra! <zakochana> <zakochana>

Również ode mnie głaski dla biednego Ozzy'iego :kotek: I kciuki za ofutrzoną qpkę :-?
Zablokowany