Myślisz?
Jaskier
-
- Agilisowy Rezydent
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Re: Jaskier
Póki co oswajam się z myślą, że na czas remontu zamieszkam u rodziców
W mieszkaniu się trochę, pozmienia, to fakt, zobaczymy jaka będzie reakcja
W mieszkaniu się trochę, pozmienia, to fakt, zobaczymy jaka będzie reakcja
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Coś lepiej??
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Nie
-
- Agilisowy Rezydent
Mieszkanie z R Bosko! A co do J . Osobiście znam jeden tylko przypadek kota, który przeprowadzkę przypłacił psychotropami i struwitami. Też był sam. Inne przypadki które znam, dotyczyły przeprowadzki w grupie - 4-5 rezydentów . Cześć zadomowiała się z marszu, inne nie jadły do 48h. Ale chyba sie czuły razem raźniej.
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Nagle zamieszkanie z R jest jak wypadnięcie z pędzącego pociągu...
J dostaje jedną strzykawkę 6 ml Recovery Liquid rano, i drugą na kolację.
Czy jest możliwe żeby to wystarczało mu na cały dzień? Teraz podjadł suchego i pije.
Kuweta raz dziennie.
Przedwczoraj znów włączyłem Feliwaya, tym razem w korytarzu, skoro już nie boi się pokoju, w którym mieszka.
Rano dostał dopyszczkowo kroplę olejku CBD, znów przespał cały dzień, skończył się KKalmVet i od jutra sam Recovery Liquid.
J dostaje jedną strzykawkę 6 ml Recovery Liquid rano, i drugą na kolację.
Czy jest możliwe żeby to wystarczało mu na cały dzień? Teraz podjadł suchego i pije.
Kuweta raz dziennie.
Przedwczoraj znów włączyłem Feliwaya, tym razem w korytarzu, skoro już nie boi się pokoju, w którym mieszka.
Rano dostał dopyszczkowo kroplę olejku CBD, znów przespał cały dzień, skończył się KKalmVet i od jutra sam Recovery Liquid.
-
- Agilisowy Rezydent
Może ogranicz mu przebywanie do jednego pokoju „na wyłączność” bez zbędnego wchodzenia R. A J spróbuje go potraktować jako coś pewnego i swojego ? W sytuacjach stresowych u nas zawsze skutkują poduszeczki ( te mniejsze i płaskie) z kocimiętką z Maxizoo. No i indyk (piersi lub jeszcze lepiej polędwica ). - jeżeli nie barf, to sparzona o konsystencji lekkiego befsztyka. Na każdego znanego nam niejadka działała. Ważne by indyk nie był z dyskontu Tak tu sobie kombinuję, stosownie do posiadanej mądrości w tej mierze…
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Tak właśnie jest. Kudłaty i ja mieszkamy w jednym pokoju, a R w drugim i raczej nie wchodzą.
Mama incydentalnie wchodzi bo ma w nim swoją szafę z ciuchami, ale raz dziennie i później jest spokój.
Największy problem to hałasy z kuchni, których boi się Jaskier - drzwiczki szafek, kroki na panelach, trzaskanie talerzami itp
Już widzę jak Mama piersi na rynek żeby kupić kotu indyka... (a ja nie mam pojęcia a mięsie )W sytuacjach stresowych u nas zawsze skutkują poduszeczki ( te mniejsze i płaskie) z kocimiętką z Maxizoo. No i indyk (piersi lub jeszcze lepiej polędwica ). - jeżeli nie barf, to sparzona o konsystencji lekkiego befsztyka. Na każdego znanego nam niejadka działała. Ważne by indyk nie był z dyskontu Tak tu sobie kombinuję, stosownie do posiadanej mądrości w tej mierze…
-
- Agilisowy Rezydent
KalmVet możesz kupić jeszcze śmiało. Kilka tabletek nie wystarczy. To ziołowy specyfik który działa dopiero po jakimś czasie. Nie zaszkodzi mu. Kup od razu cały pojemniczek (60 tabletek) bo wychodzi taniej niż na sztuki u weta.
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
A jak to podawać na dłuższą metę?
Gdyby normalnie jadł to można w mokrej ale nie żre
Jeśli będzie dostawał tak jak do tej pory - w strzykawce - to nie sprawi to, że polubi moją Mamę. A ja chciałbym wrócić do siebie