Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
kotku

Post autor: kotku »

Bardzo dziękuję :) Również mam nadzieję, że w Nowym Roku nie będę wyglądać jak dziecko wojny pogryzione i podrapane przez wściekłego dachowca <mrgreen>

Spróbowałam zrobić kilka zdjęć. Latałam pół ranka z aparatem w dłoni a Tosiek świetnie się bawił uciekając jak tylko się do niego zbliżyłam. No cóż :-D

Poniższa scena jest sceną wigiliną. Brat znalazł pod choinką... kota w worku! Tosiek uwielbia włazić do reklamówek, a jeszcze bardziej gdy ktoś go w niej nosi <mrgreen>
Obrazek

... uwielbia także drewniane żaluzje. Super się je gryzie, wpycha łeb między szczebelki i goni za sznureczkiem z drewnianą kuleczką. Dziś rano poza nieco melancholijna.
Obrazek

"Lubię cukierki.. duuużo cukierków"
Obrazek

A teraz cykl łazienkowy pod tytułem: Tosiek i umywalka oraz Tosiek pod prysznicem
Obrazek

Obrazek

Szczęśliwego Nowego Roku Kochane!
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

hehe ale się uśmiałam jak zobaczyłam zdjęcie Tośka w reklamówce <rotfl> <rotfl> Wygląda naprawdę komicznie. Taki pysio wystawiony z minką " kuku na muniu" <lol>

Szczęścliwego Nowego Roku !!!!!!!!! :party:
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Komiczny jest Tosieniek :) :). Wszędzie go pełno :kotek:

Dużo zdrówka oraz spełnienia marzeń w nadchodzącym roku 2012 :kwiatek:
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Jeszcze raz wpadłam na Twoją stronkę ze zdjęciami i muszę dodać, że Pan Tosiek to ma grację w chodzeniu po stole i umywalce :)!!! :kotek: <zakochana>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

przecudowny jest :kotek:
Awatar użytkownika
BRI van Doro
Hodowca
Hodowla: Cats van Doro*PL
Kontakt:

Post autor: BRI van Doro »

Tosiek nie ma dla siebie konkurenta w rozrabianiu i jest przy tym taki słodki !!!! <mrgreen> <zakochana>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Zazdroszczę Ci normalnego kota, który jak na młode, zdrowe zwierzę przystało wcina rozmaite pyszności. Tak właśnie powinno być! Uwielbiam Tośka i dlatego jak się będę dokacała to nie żadnym kocim arystokratą, tylko innym Tośkiem. :-) Może nauczy moją Meg "francuskiego pieska" co to znaczy kawalek prawdziwego kurczaka i dlaczego prawdziwa wątróbka jest lepsza od tej sproszkowanej do postaci chrupka! ;-))
kotku

Post autor: kotku »

muszę dodać, że Pan Tosiek to ma grację w chodzeniu po stole i umywalce :) !!! :kotek: <zakochana>
A dziękujemy, przekażę małemu artyście. Nie da się ukryć, że coś jest w tej jego gracji, ale nie zawsze tak było - są ofiary w szklankach, świecznikach i cukiernicy <mrgreen>

W ogóle cieszę się, że taki skromny nygusek Wam się podoba. Rzeczywiście nie wybrzydza, je co popadnie lub co sam sobie weźmie i przytulak z niego wielki. Właśnie chodzi i coś marudzi pod nosem, ale nie mam zielonego pojęcia o co może mu chodzić.
Gdybym jednak dokacała się kiedyś w przyszłości to raczej postawię na spokojnego arystokratę - ot tak, dla równowagi hehe. Dwóch świrusów mogłabym nie udźwignąć.
Pozdrawiamy w Nowym fajnym Roku! <serce>
Marina

Post autor: Marina »

Mnie Tosiek podoba się najbardziej na tej fotce na stole, przy cukierkach. Widać piękne futerko i zgrabną sylwetkę - chłopak pokazuje się w pełnej krasie.

:kotek: dla przystojniaka

I wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :winko:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Z Tośka prawdziwy tygrysek jest, a to, że nie arystokrata w niczym mu nie ujmuje, bo jest ślicznym brykającym kotkiem :kotek:
Zablokowany