Poznajcie Diesla ;)
-
monika§
I jak tam tunel, przekonał się kotuś do niego?:)evix25 pisze:Lubo dzisiaj też dostał paczkę z zooplusa z szeleszczącym tunelem i... prawie żadnej reakcji.Zajrzał kilka razy. Bez większego zainteresowania. Próbowałam zachęcić go do zabawy wrzucając do tunelu myszkę, święcąc laserkiem i... wciąż nic. Muszę spróbować z torem do zabawy, może zrobi większe wrażenie na Lubku.
U mnie nie trzeba było nic robić, Diesel lubi się chować i czaić, a jak jeszcze szeleści to już w ogóle zabawa pierwsza klasa
Zabawkami bawi się dalej, nie tak intensywnie jak w pierwszym dniu, ale jednak ;)
Za 1-2 tygodnie wyjeżdżam na 2 miesiące, nie wiem jak przeżyję tę rozłąkę z moim maleństwem
- asiunia0312
- evix25
Tunel został zwinięty i schowany. Lubek po chwili euforii przestał się w ogóle nim interesować. Tor z piłeczką też był frajdą tylko na początku, teraz służy jako miejsce do spania. Niezawodne są wciąż "skórzane" myszki z zooplusa. Żadnej innej zabawce Lubo nie jest tak wierny jak im. Hitem natomiast niezmiennie jest mój pędzel do makijażu. Mamy nawet swój wieczorny rytuał - ja chowam pędzel pod brzeg kołdry, a Lubek go szuka i poluje.monika§ pisze:
I jak tam tunel, przekonał się kotuś do niego?:)
U mnie nie trzeba było nic robić, Diesel lubi się chować i czaić, a jak jeszcze szeleści to już w ogóle zabawa pierwsza klasa
Zabawkami bawi się dalej, nie tak intensywnie jak w pierwszym dniu, ale jednak ;)
Za 1-2 tygodnie wyjeżdżam na 2 miesiące, nie wiem jak przeżyję tę rozłąkę z moim maleństwem(które waży ponad 4 kg <mrgreen> )
Współczuję Ci zbliżającej się rozłąki z kocurkiem... Ja też miałabym ogroooomny problem, żeby rozstać się z moim maluchem.