Tajga

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Re: Tajga

Post autor: atomeria »

Jakie dobre wieści <hura> Tego było mi dziś trzeba.
Kupala nie ma, bo z czego miała go wyprodukować, pewnie zaraz będzie, ale nie zaszkodzi jak dasz jej dwa dni pod rząd bezo-pet.

Kitunia też nie nosiła kubraczka i nie interesowała się raną ponad normalną toaletę, nic się nie wydarzyło. Ale tak czy inaczej trzeba być czujnym.

Kochana Tajgunia :kotek:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Ogromnie się cieszę, że Tajga tak fajnie to zniosła. Dzielna koteczka :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

Pożądany urobek znalazł się w kuwecie <mrgreen> Jeśli wszystkie problemy rozwiązują się tak, jak ten, od samego opisania na forum, to ja tu zaraz sporządzę całą listę <lol>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Asiu, naprawdę coś w tym jest. Forumowe kciuki mają magiczną moc. Może to dlatego, że są szczere :-)
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

ozon pisze:Pożądany urobek znalazł się w kuwecie <mrgreen> Jeśli wszystkie problemy rozwiązują się tak, jak ten, od samego opisania na forum, to ja tu zaraz sporządzę całą listę <lol>
:ok:

Kiedyś w którymś wątku naskarżyłam na Kitunię, że od kilku tygodni rano nie przychodzi się pomiziać. Następnego ranka przyszła <mrgreen> Poważnie (ale zdaje się, że był to incydent ;-))
Awatar użytkownika
offca

Post autor: offca »

ozon pisze:Pożądany urobek znalazł się w kuwecie <mrgreen> Jeśli wszystkie problemy rozwiązują się tak, jak ten, od samego opisania na forum, to ja tu zaraz sporządzę całą listę <lol>
Koniecznie opisz i niech się rozwiązują wszystkie :-) :-) :-)
Super, że dzielna Tajgunia ulżyła sobie w kuwetce i niech dochodzi do siebie słodka dziecinka <serce> <serce> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Najpierw kupala nie było, a teraz mamy ich trochę za wiele i w bardzo nieprzyjemnej konsystencji. Zastanawiam się, czy to może być reakcja na antybiotyk czy na zbyt dużą ilość mokrego jedzenia (Tajga jest sucholubna, z mokrego jada tylko tuńczyka i to tylko z Almo Nature, więc to dostawała po sterylce do jedzenia - w sumie zjadła ok. 2,5 małej - 70 g - puszeczki). W nocy wrzuciłam jej do miseczki weterynaryjną karmę Hill's (i/d) i mam wrażenie, że jest już ciut lepiej. Teraz pędzę do działu zdrowotnego po naukę, bo takich problemów jeszcze nie mieliśmy.
Awatar użytkownika
Barlog
Hodowca
Hodowla: AsPaBri*PL
Kontakt:

Post autor: Barlog »

Może być to spowodowane nadmiarem mokrego,ale ekspertem nie jestem
Za poprawny urobek w kuwecie <ok>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Asiu, jak Tajga się czuje? Co z kupalem?
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Aguś, momentami mam wrażenie, że Tajga czuje się aż za dobrze <mrgreen> Uskutecznia takie biegi, jakby w życiu na żadnym zabiegu nie była. Staramy się ją jakoś mitygować, bawimy się spokojnie, żeby kotek za dużego wysiłku nie miał, no to Tajga z braku atrakcji uprawiała wczoraj późnym wieczorem dzikie skoki i tańce nad swoją szklanką z wodą <mrgreen> A kupale zdecydowanie coraz lepsze, podanie weterynaryjnej karmy pomogło <tańczy>
Zablokowany