Jaskier
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Re: Jaskier
Dziś wielkie święto...
Święto, które bardzo przeżywam, które jest głęboko zakorzenione w moim sercu i mimo że w tym roku obchodzimy je w trudnej sytuacji, pełnej strachu to jednak bardzo pozytywnie i z nadziejami na przyszłość
Oczywiście nie chodzi mi o święto państwowe a o 5. urodziny mojego Kudłatego Syna
Święto, które bardzo przeżywam, które jest głęboko zakorzenione w moim sercu i mimo że w tym roku obchodzimy je w trudnej sytuacji, pełnej strachu to jednak bardzo pozytywnie i z nadziejami na przyszłość
Oczywiście nie chodzi mi o święto państwowe a o 5. urodziny mojego Kudłatego Syna
-
- Agilisowy Rezydent
Jeżu kolczasty...
Słabo mi się zrobiło z początkiem posta, pomyślałam sobie jak Jaskier może takie bzdury wypisywać
Jaskierku mój Niebieski, przede wszystkim życzę Ci szybkiego powrotu do domu. Następnie żeby Ci się spodobała ta niespodzianka okupiona stresem i cierpieniem psychicznym i fizycznym.
A poza tym to dużo miłości i głaskania i dobrej szamki. Zdrówka też. Sto lat Kocie wielki
Słabo mi się zrobiło z początkiem posta, pomyślałam sobie jak Jaskier może takie bzdury wypisywać
Jaskierku mój Niebieski, przede wszystkim życzę Ci szybkiego powrotu do domu. Następnie żeby Ci się spodobała ta niespodzianka okupiona stresem i cierpieniem psychicznym i fizycznym.
A poza tym to dużo miłości i głaskania i dobrej szamki. Zdrówka też. Sto lat Kocie wielki
-
- Agilisowy Rezydent
A więc wszystko jasne : „(…) lecz szary ich strój” , niech więc „raduje się serce, raduje się dusza”, co byś ten nowy „dziadkowy” dom też w końcu zawojował i na leże zimowe do siebie radosny powrócił
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dużo zdrówka dla Jaskierka i żeby szybko przeleciał ten czas do powrotu na swoje śmieci
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Wszystkiego najcudowniejszego Jaskierku
Szybkiego powrotu do domu, mało stresu i dużego apetytu
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Jaskierku, na teraz zdrówka i spokoju kociego ducha i bardzo wielkiej radości na później
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Jaskierku dużo zdrówka
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Sesja monotematyczna ale mój Kudłaty Synu jest równie piękny w każdym detalu
Dziękujemy Ciociom i Wujkowi za życzenia i głaski - wszystkie przekazane solenizantowi
Dziękujemy Ciociom i Wujkowi za życzenia i głaski - wszystkie przekazane solenizantowi
-
- Agilisowy Rezydent
Jubilat pełnym pysiem , rzekłbym - kot na poziomie
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Sto lat Jaskierku