Ozzy i Iggy
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Tydzień temu wróciłam z Ryżowa Wielkiego i koty zareagowały bardzo entuzjastycznie: synchronicznie ewakuowały się pod łóżko. Powinnam chyba sprawić sobie psa, który będzie się ekscytował moimi powrotami, a nie spierdzielał gdzie pieprz rośnie w popłochu na mój widok...
Za tydzień wyjeżdżamy na 2 tygodnie urlopu pozostawiając koty pod opieką Drugiej Rudej. Już widzę co będzie po naszym powrocie. <hm>
Koty dostały nową narzutę. Jest najmniej twarzowa ze wszystkich dotychczasowych... Za pół roku mam nadzieję na feerię barw na dziale tekstyliów w Ikei, bo moje kocie mordy potrzebują interesujących kontrastów.

Nie wiem jak to się stało, że to nie JA trafiłem do kalendarza! Nie macie wyrzutów sumienia??? Kto wymyslił taką głupią zasadę, że z każdego domu tylko jeden kot może być w kalendarzu?? I z imienia i nazwiska proszę mi się tu przyznawać, kto głosował na tego pulpeta Ozza!! [foch]

Za tydzień wyjeżdżamy na 2 tygodnie urlopu pozostawiając koty pod opieką Drugiej Rudej. Już widzę co będzie po naszym powrocie. <hm>
Koty dostały nową narzutę. Jest najmniej twarzowa ze wszystkich dotychczasowych... Za pół roku mam nadzieję na feerię barw na dziale tekstyliów w Ikei, bo moje kocie mordy potrzebują interesujących kontrastów.

Nie wiem jak to się stało, że to nie JA trafiłem do kalendarza! Nie macie wyrzutów sumienia??? Kto wymyslił taką głupią zasadę, że z każdego domu tylko jeden kot może być w kalendarzu?? I z imienia i nazwiska proszę mi się tu przyznawać, kto głosował na tego pulpeta Ozza!! [foch]

- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Umarłammimbla pisze:Nie wiem jak to się stało, że to nie JA trafiłem do kalendarza! Nie macie wyrzutów sumienia??? Kto wymyslił taką głupią zasadę, że z każdego domu tylko jeden kot może być w kalendarzu?? I z imienia i nazwiska proszę mi się tu przyznawać, kto głosował na tego pulpeta Ozza!! [foch]
Kochany Iggy, powiem ci w tajemnicy, że to po części wina twojej pani, bo gdyby wysłała na konkurs jedno wasze wspólne zdjęcie (żeby nie było, że Ozzy w ogóle nie startował), najlepiej takie, jak to pierwsze przed chwilą zamieszczone, pulpet nie miałby żadnych szans
- mimbla
- Kontakt:
- Renia
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- mimbla
- Kontakt: