Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL
Luniaku ciotka to dopiero z niezłym obciachem do Ciebie zajrzała <oops> <oops> ale wstyd ,a sama osobiście przecież Twoje śliczne futerko miziałam ZDRÓWECZKA ,ZDRÓWECZKA I JESZCZE RAZ ZDRÓWECZKA i żyj długo szczęśliwa otoczona wielką miłością swojej służby i braciszka Gatonka <serce> <serce>
Jak już Twoja mamcia machnie foty to jest na co popatrzeć co kunszt to kunszt <lol>
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jak już Twoja mamcia machnie foty to jest na co popatrzeć co kunszt to kunszt <lol>
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- yamaha
- Genius Loci
Misio
Ale zeby tak JEDNO zdjecie, Mago, no weeeeeeeeez
Pokaz OGON Lunki tez
Ale zeby tak JEDNO zdjecie, Mago, no weeeeeeeeez
Pokaz OGON Lunki tez
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Piękności
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Niestety nie mam wszystkie jakie jej zrobiłam są niemalże identyczne. Zakopała się częściowo w pościeli. Lunia nie lubi jak się jej zdjęcia robi, nie wiem czemu bo fleszem nie błyskam wiec fizycznie tego nie odczuwa w żaden sposób ale zawsze mi ucieka, im starsza tym bardziej nie lubi. W tym roku stuknie już 10 lat. Z kazdym rokiem serce ściska mi się coraz mocniej przy jej urodzinach.
Charakterna z niej kocica, to nie jest misio do tulenia jak Gaton, przychodzi na kolana bardzo często ale na swoich zasadach. Trzeba miziać tak jak lubi i nie inaczej no i jej najukochańszy człowiek to mój TŻ... kto by to te kilka lat temu pomyślał
Charakterna z niej kocica, to nie jest misio do tulenia jak Gaton, przychodzi na kolana bardzo często ale na swoich zasadach. Trzeba miziać tak jak lubi i nie inaczej no i jej najukochańszy człowiek to mój TŻ... kto by to te kilka lat temu pomyślał
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Małgoś co Ty tu wypisujesz jakie 10 lat przecież Luniak tak młodziutko i delikatnie na zdjęciu wyszła taka śliczna koteczka
Pięknościówa
Coś mi się wydaje ,że baby kocie to i bardziej charakterne są i to one rządzą i decydują o mizianiu, przytulaniu i zabawach wszelakich .
Kalut wszystkich ustawia ,a miziać i przytulać można ją tylko tak jak ona lubi nie to co Koloruś kocurek cieszy się zawsze ze wszystkiego i zawsze jest gotowy do zabawy
Pięknościówa
Coś mi się wydaje ,że baby kocie to i bardziej charakterne są i to one rządzą i decydują o mizianiu, przytulaniu i zabawach wszelakich .
Kalut wszystkich ustawia ,a miziać i przytulać można ją tylko tak jak ona lubi nie to co Koloruś kocurek cieszy się zawsze ze wszystkiego i zawsze jest gotowy do zabawy
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Pieknotka nic a nic nie widać że to już taka leciwa panienka
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Śliczna Lunka Wygląda całkiem młodo
- Miss_Monroe
- Moderator
AgnieszkaP potrafi Lunkę głaskać tak, że ta wydaje wprost nieprzyzwoite odgłosy !
Piękna z Niej koteczka
Piękna z Niej koteczka
- fado123
- Agilisowy Rezydent