Ale że co? W porównaniu do wielkości moich stóp widać, że wielgasy? Stopa 39, oba koty koniec kwietnia 2009. Ozz 7600, Iggy 5500. Powinnam jeszcze przymiar krawiecki przyłożyć <lol>animru pisze:mimbla, w jakim wieku są te twoje grubasy? <shock> olbrzymy
Ozzy i Iggy
- mimbla
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
W ogóle nie widać, że między nimi jest taka różnica wagowa <shock>mimbla pisze:Ale że co? W porównaniu do wielkości moich stóp widać, że wielgasy? Stopa 39, oba koty koniec kwietnia 2009. Ozz 7600, Iggy 5500. Powinnam jeszcze przymiar krawiecki przyłożyć <lol>animru pisze:mimbla, w jakim wieku są te twoje grubasy? <shock> olbrzymy
Mi się wydają w sam raz, ale ja to mogę mieć wypatrzoną wizję niegrubego kota, bo w domu mi takie same chodzą <mrgreen>
- mimbla
- Kontakt:
Widać rożnicę, głównie w wielkości głowy <lol>Sonia pisze:W ogóle nie widać, że między nimi jest taka różnica wagowa <shock>mimbla pisze:Ale że co? W porównaniu do wielkości moich stóp widać, że wielgasy? Stopa 39, oba koty koniec kwietnia 2009. Ozz 7600, Iggy 5500. Powinnam jeszcze przymiar krawiecki przyłożyć <lol>animru pisze:mimbla, w jakim wieku są te twoje grubasy? <shock> olbrzymy
Mi się wydają w sam raz, ale ja to mogę mieć wypatrzoną wizję niegrubego kota, bo w domu mi takie same chodzą <mrgreen>
Niestety nie są w stanie usiedzieć obok siebie na tyle długo, żeby zrobić im fotkę porównawczą . A różnicę w wadze odczuwam zdecydowanie, do tego Ozz brany na ręce strasznie sie spina, co sprawia, że staje sie jeszcze cięższy.
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Mimbla ale tułów Ozza wygląda jak położony słup. nie ma wypukłych na okrągło boków. mi się wydaje, że on po prostu ma cielsko kocie z tych nabitych, a nie z tych osadlonych. Popatrz na S koty Kinuś one tez nie tłuste, ale mają chyba taką mocną i nabitą budowę.
Nasz Lucek marnie wygląda, bo i kolor wyszczuplający ma, a i tak kazdy kto go widzi uważa, ze on spasiony, a na to my zniewinną miną odpowaidamy, ze waży tylko ponad 6kg i jest raczej chudy jak na swoją długośc i rasę
Nasz Lucek marnie wygląda, bo i kolor wyszczuplający ma, a i tak kazdy kto go widzi uważa, ze on spasiony, a na to my zniewinną miną odpowaidamy, ze waży tylko ponad 6kg i jest raczej chudy jak na swoją długośc i rasę
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: