Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Oj... czy to ma jakieś znaczenie, że mu krzywo z oczu patrzy, skoro spojrzenie ma tak czyste, dobre i szczere? <święty> Dla mnie i tak jest ideałem i nie ma się co oszukiwać, gdyby był brzydulem koślawym też bym się upierała że jest najśliczniejszy <lol> A zdjęcie zawsze można zrobić tak, żeby naszego małego feleru nie było widać ;-) Czyli tak:

Obrazek

albo tak:
Obrazek

albo tak:
Obrazek

Jakkolwiek, byle nie centralnie <mrgreen>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Oj tam, oj tam! Pokazuj z przodu te piękniaste szafiry wmontowane w Loverkową głowę <mrgreen>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Jakie tam defekty czy felery on i tak jest CUDNY <zakochana>
Ten nosek ,te kolorki ,a te łapinki takie śliczne !!<ok>

Ja uwielbiam całować mojego chlopaka poduszeczki bo są takie mięciusie i mój łobuz wyciąga łapki równo do całowania <lol>
śłiczne fotki :-D

:kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Danusia pisze:Jakie tam defekty czy felery on i tak jest CUDNY <zakochana>
No pewnie, że jest śliczniasty, to nie są felery tylko on ma szczególlny swój urok osobisty, tak bym to nazwała :kotek:
Awatar użytkownika
Hann

Dracanka pisze:Oj tam, oj tam! Pokazuj z przodu te piękniaste szafiry wmontowane w Loverkową głowę <mrgreen>
Że ma bardziej od Lulu? Przecież Lulu też ma piękniaste patrzałki. W zestawieniu z ciemnym pychem zwłaszcza <mrgreen>
Danusia pisze:Ja uwielbiam całować mojego chlopaka poduszeczki bo są takie mięciusie i mój łobuz wyciąga łapki równo do całowania <lol>
Całować łaputki powiadasz? Wchodzę w to :) Dzisiaj będę wcześniej w domu, dzieciątko mi się rozchorowało :hug: wycałuję Lovkove poduchy przy okazji :kotek:
Sonia pisze:to nie są felery tylko on ma szczególlny swój urok osobisty, tak bym to nazwała :kotek:
Muszę zapamiętać... Zezulec = urok osobisty <klaszcze>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Jak Lovuś zacznie Ci mówić Clooney - brzydal znaczy poprzewracało się w główce od komplementów <lol>
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Lovuś ma przesłodką mordkę i niesamowity urok w sobie <zakochana>
kotku

Post autor: kotku »

Hehe. Tak tak tak! Całować łaputki i pokazywać zezulkowe oczki od przodu! I tak, to jest urok osobisty. I gdybym miała wybierać pomiędzy Lovkiem a Clooneyem długo bym się zastanawiała.. naprawdę :-D
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Co ty chcesz od jego zezulca? To jeden z piękniejszych kotów jakie widziałam. Zachwycam się nim nieustannie.
Awatar użytkownika
Hann

Kamiko pisze:Jak Lovuś zacznie Ci mówić Clooney - brzydal znaczy poprzewracało się w główce od komplementów <lol>
Clooney? Kasiu, jak możesz... Przy Leośku? Oczywiście, że brzydal <rotfl>
Angee pisze:Lovuś ma przesłodką mordkę i niesamowity urok w sobie <zakochana>
kotku pisze:gdybym miała wybierać pomiędzy Lovkiem a Clooneyem długo bym się zastanawiała.. naprawdę :-D
manita pisze:To jeden z piękniejszych kotów jakie widziałam. Zachwycam się nim nieustannie.
Dziewczyny... Dobrze że Lovuś, chociaż przecież nie tylko piękny, ale i wyjątkowo mądry <lol> nie umie czytać, bo naprawdę by mu się niezdrowo poprzewracało <lol> Okropnie mi go rozpieszczacie, za co ogromne dzięki! Ech... Jak ja zazdroszczę temu kotu... Nic nie robi, palcem nie kiwnie, a wzbudza zachwyt. To się nazywa charyzma <mrgreen>
Zablokowany