Tajga

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Re: Tajga

Post autor: atomeria »

Wspaniale :radocha: Żeby zawsze wszystkie sterylki tak przebiegały i rekonwalescencje po nich!
Chociaż wiem, że strach trochę jest, że sobie krzywdę zrobi, z Kitunią miałam to samo ;-))
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Koteczek jak siostra Tajgi :-) no prawie tak samo ładny ... bo wiadomo oryginał Tajga to nie do podrobienia <zakochana>
http://www.pudelek.pl/artykul/63265/flo ... _zwierzat/
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

Rzeczywiście wygląda jak siostra Tajgi <shock> Ale mi zrobiłaś miłą, wieczorną niespodziankę elwisko :-) A i przesłanie tekstu takie fajne, nie spodziewałam się, że takie rzeczy też są na Pudelku :-D
Awatar użytkownika
Zosiak

Post autor: Zosiak »

Asia - lepiej sprawdz w paszporcie Tajgi czy ona nie smignela gdzies za ocean i nie prowadzi teraz podwojnego zycia <lol>
Super ze Tajga juz nie pamieta o zabiegu i rance. Ja przez pierwsze 2 dni tez staralam sie chodzic za Maggie i pilnowac, zeby nie skakala. Ale po 3 dniach sie poddalam ;-)) Tylko ranke ogladalismy regularnie, czy sie wszystko ladnie goi.
Kupal to na bank wynik mokrej karmy - szczegolnie jesli wczesniej nie dostawala takich porcji. Moze na najblizsze dni staraj sie jej nie podawac, zeby brzuszek doszedl do siebie.
Glaseczki dla pacjentki :kotek:
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

W misce cały czas weterynaryjny Hills, pewnie jeszcze co najmniej do jutra rana, a z mokrym rzeczywiście poczekamy, zwłaszcza, że w jadłospisie Tajgi puszki to tak tylko dodatek :-)
Zosiak pisze:Asia - lepiej sprawdz w paszporcie Tajgi czy ona nie smignela gdzies za ocean i nie prowadzi teraz podwojnego zycia <lol>
No niby zostawiliśmy ją samą tuż przed zabiegiem, nie było nas przy niej tylko godzinę, ranka na brzuchu niby jest, ale może rzeczywiście to JEDNA WIELKA MISTYFIKACJA, a mój Superkot ratował w tym czasie świat?!!!! :haha: :haha: :haha:

[Zosiu, bardzo się cieszę, że masz ochotę żartować, chociaż martwisz się zachowaniem swojej królewny]
Awatar użytkownika
annart

Post autor: annart »

ciesze się ze mała pacjentka już dzielnie dochodzi do siebie:)
luźnych kupali nie lubimy <zły> o nie...
głaski dla Tajgi
PS. Tosieńka mojej mamy też po sterylce już. też przeszła brawurowo:) nawet bez kubraczka. chyba dachowym kotkom lepiej to idzie:)
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

annart pisze:chyba dachowym kotkom lepiej to idzie:)
No to za wszystkie dachóweczki, które ostatnio przeszły sterylkę :winko: I za wszystkie inne panny kotki i panów kotów, bo jak się czyta o tym, co na przykład Roger musiał przejść, to aż się serce kroi :((((
Awatar użytkownika
annart

Post autor: annart »

tak tak, dołączam do toastu :winko:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Zaległości mam straszne, mam nadzieję że Tajga już bryka i jest w dobrej formie :)

U nas po sterylizacji też był problem z kupką, nawet dość spory, więc to dość typowe chyba...
Awatar użytkownika
yusstyna
Hodowca
Hodowla: Lwi Pyszczek*PL
Kontakt:

Post autor: yusstyna »

Tajga, kocham cię!
Zablokowany