YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Malena

Re: Miś YOGIŚ z Mazurii*PL

Post autor: Malena »

Ostatnio mój kotek kilka godzin wieczorem mocno zaabsorbowany spędził przy swojej kartonowej budce na balkonie i coś tam ostro kombinował. Niby co jakiś czas do niego zaglądałam, ale nie do końca wiedziałam o co mu chodzi, w końcu wzięłam latarkę i wyszłam sprawdzić z czym on tam walczy - patrzę leży sobie zwinięty w kulkę wielki pająk (pomyślałam że Yogi go zmasakrował bo nie ma nóżek i pewnie już nie żyje) nagle mój mały kotek cap złapał wielkiego pająka w zęby z chęcią skonsumowania zdobyczy, a WIELKA, CZARNA ZDOBYCZ nagle w buzi Yogusia ożywa! wystawia wszystkie nogi i ucieka z pyszczka mojego białego kotusia! <strach> Aż mnie zmroziło, bez warunkowo złapałam kapcia i zabiłam pająka. Żebyście widziały rozczarowanie malujące się na pysiu mojego kota jak zobaczył co pańcia najlepszego zrobiła i to żeby chociaż niedobra pańcia pozwoliła zjeść martwego pająka, a ona go wyrzuciła - TAKIE MARNOTRAWSTWO!

Jakoś to, że Yoguś poluje na muchy (i jest w tym genialny) jestem wstanie zaakceptować, ale pająki i to takie wielkie to już dla mnie przesada <shock>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Oj, niedobra pańcia, nie dała skonsumować pajączka <lol>
Awatar użytkownika
Kathi

Post autor: Kathi »

Pająk?@! <strach>
A fuj, nie lubie ich :bicz: - i zreszta tez bym sie tak zachowala <diabeł>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Świat się kończy! Kotom się pająki zabiera! <lol>
Yogisiu, nic się nie martw, jeszcze sobie upolujesz... :kotek:
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Maleńka, ja mam arachnofobie <strach>
Wiesz jaka miałam minę jak to czytałam? <strach> Dobrze, ze go zabiłas. Bo jeśli był na prawdę wielki to ja lecialabym już po sąsiada.
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Dawno tak się nie uśmiałam , avatar jest obłędny <lol>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Malena, Yogiś chciał Cię obronić przed potworem. :kotek:
Awatar użytkownika
Malena

Oj ja niemądra, Aniu że też ja na to nie wpadłam <lol> kto by pomyślał, że mam takiego rycerza w domu (jakoś TŻ'owi się nie chce mnie bronić przed pająkami, much też nie chce mu się łapać - dobrze, że chociaż Yoguś jest takim dzielnym rycerzem i tępi wszystkie potwory) <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Malena

Kurcze właśnie zobaczyłam jak napisałam w poprzednim wpisie słowo "bezwarunkowo" <shock> apeluję o możliwość poprawiania błędów na forum (nie tylko przez kilka minut po wysłaniu posta, ale przez kilka dni!) żeby się później człowiek nie musiał tak strasznie wstydzić przed wszystkimi Paniami Nauczycielkami i w ogóle wszystkimi mądrzejszymi od siebie :hammer:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Malena pisze:Kurcze właśnie zobaczyłam jak napisałam w poprzednim wpisie słowo "bezwarunkowo" <shock> apeluję o możliwość poprawiania błędów na forum (nie tylko przez kilka minut po wysłaniu posta, ale przez kilka dni!) żeby się później człowiek nie musiał tak strasznie wstydzić przed wszystkimi Paniami Nauczycielkami i w ogóle wszystkimi mądrzejszymi od siebie :hammer:
Oj, tam, oj, tam :-) Każdemu się może zdarzyć <lol>
Zablokowany