Ale śliczna i fajna koteczka A jak grzecznie odpowiada. Gdy zaczęłam oglądać filmik Tosiek od razu podbiegł i zaczął mi zasłaniać ekran tuląc się do mojej twarzy i traktorując hehe. Chyba się przestraszył, że inna kocinka może mi się spodobać.
O teraz polazł do kuchni i zaczął miauczeć! ... ... Widzicie jak to jest... trzeba uważać co kot ogląda bo potem naśladuje <lol>
Coffifi pisze:Oj dziewczyny nie czepiajcie się kociej mowy! :->
A tak prawdę mówiąc to przecież jak kobieta mówi "nie" to znaczy "tak" <tańczy> i u kotów jest tak samo.
<lol>
Grzeczna i dobrze wychowana dziewczynka z Twojej Cofi - Mumulek zamiast miauczeć, wskoczyłby od razu na blat i zabrał co jego
kotku pisze:Ale śliczna i fajna koteczka A jak grzecznie odpowiada. Gdy zaczęłam oglądać filmik Tosiek od razu podbiegł i zaczął mi zasłaniać ekran tuląc się do mojej twarzy i traktorując hehe. Chyba się przestraszył, że inna kocinka może mi się spodobać.
O teraz polazł do kuchni i zaczął miauczeć! ... ... Widzicie jak to jest... trzeba uważać co kot ogląda bo potem naśladuje <lol>
To powinniśmy pod filmikami umieszczać tekst czy film może oglądać kot czy absolutnie ma zabronione, bo grozi zgorszeniem
kotku pisze:Ale śliczna i fajna koteczka A jak grzecznie odpowiada. Gdy zaczęłam oglądać filmik Tosiek od razu podbiegł i zaczął mi zasłaniać ekran tuląc się do mojej twarzy i traktorując hehe. Chyba się przestraszył, że inna kocinka może mi się spodobać.
To powinniśmy pod filmikami umieszczać tekst czy film może oglądać kot czy absolutnie ma zabronione, bo grozi zgorszeniem