Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Dracanka pisze:Ja najbardziej nie mogę wyjśc z podziwu, gdzie mu ta czekolada wylazła... <serce> <lol>
Bo Iggy na co dzień żyje z czekoladesem pod jednym dachem, a wiecie jak to jest "Z jakim przystajesz takim się stajesz" <lol>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

łomatko! Igg chyba sie uwalił na mokrego Ozza i się pofarbował niebożę...
A ną ważke to macie na myśli samomachającą się, czy taką która do używania jej potrzebuij człowieka?? BO ja kupiłam zwykłą miotłę, tyl, że bardziej kudłatą, bo to w sumie jedyne co na Luca działa, resztę zabawek olewa, a piłkami jego aktualnie LIla sie bawi...
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Pszczólki dziergane na szydełku <diabeł>

A ważkę na dobrą sprawę można trzymać w łapie i koty jak próbują ją zlapać to drucik sprężynuje i ważka sama się gibie. Niestety Ozz jednym ruchem chwyta obiekt i morduje, więc muszę biegać z nią i utrudniać mu niszczycielstwo, bo 10 zł nie kosztowała niestety....
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

A czy taką ważkę można gdzieś kupić poza wystawą? Poluję na to od roku... :-(
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Tak się kilka dni temu bawiliśmy ważką. Dzisiaj nie mam sily biegać, ale może jutro nadrobię <diabeł>
Ozza trzeba było wybawić jako pierwszego- za zamkniętymi drzwiami. Inaczej Igor biegałby nie patrzac pod nogi [głównie po Ozzie] za tą ważką, Ozz nie lubi bawić się, gdy obok jest ten wariat. Potem można już wpuscić Iggiego i Ozz patrzy sobie spokojnie, atakując od czasu do czasu albo biegając za mną.

Obrazek

Konkubent zaglądał mi przez ramię, gdy obrabiałam poprzednie zdjęcia z wystawy- m.in. to, na którym był liliowy bik. Pyta mnie, co to za rasa. Ja na to oczy bardziej okrągłe niż Iggy robię i odpowiadam, że przecież brytyjczyk. To Konkubent patrzy na Ozza, na Iggiego i mówi: to myśmy tyle kasy dali za coś, co wygląda przy tym brytku jak wypłosz? <rotfl>
Mój TŻ stał się nagle swiadomym standardów. U Dorszki widocznie się nie przyjrzał dziewczynom, bo najpierw przeraziła go 17tka w kojcu, potem macał Rufiego, a potem była już tylko tarta <lol>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

<lol> :haha:
Ci mężczyźni....
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Szukałam sobie avatara do mojej galerii na Picasie i wiecie, jak w oryginalnej fińskiej wersji muminków nazywała się Mimbla? MYMLAN! Prawie jak mymłon! <rotfl>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

mimbla pisze:Szukałam sobie avatara do mojej galerii na Picasie i wiecie, jak w oryginalnej fińskiej wersji muminków nazywała się Mimbla? MYMLAN! Prawie jak mymłon! <rotfl>
nie mogę <strach> <lol>

super fotka
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

U mnie podobnie temperamenty futer muszę zaspakajać - zabawa razem kończy sie kolizją - Bibi widzi tylko swój cel, skacząc po głowie Holly <lol> A fotka super :-) i dobrze, że do zdrowia wracasz <mrgreen>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Iggy rzeczywiście wygląda jak pofarbowany po wspólnym praniu z Ozzy'm :-)

Śliczne są te Twoje wypłosze <mrgreen>
Zablokowany