Faktycznie olbrzym. Alistarek ma śliczne ślipia <serce> Kolejna wesoła gromadka! <klaszcze>manita pisze:Matko jedyna, ten olbrzym to jeszcze szczeniak <shock> . Alistar czujny jak ważka
Cogito i Alistair
- lili
- Kontakt:
-
kotku
cwaniaczek <lol> 80 kg... no ładnielili pisze:Ta olbrzymka to Abril - dziewczynka <mrgreen> Jest już ogromna, bo będzie kiedyś ważyć 80kg![]()
A Alistair czujny i szalony :-) Zaczepia ją łapką, rozpędza się i wbiega jej na głowę, a potem 'w panice' ucieka w bezpieczne miejsce na schody
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ale masz przecudny zwierzyniec
Dziewczynką sunią się nie martw dogadają się zwierzaki tylko potrzeba trochę czasu.
Ja mam sznaucerkę olbrzymkę ma prawie 40 kg kawał baby tylko ona ma już 4 lata, skończy za 2 miesiące. Z kocurkiem są super układy , kocur ją uwielbia i się ociera o nią i przytula , a koteczka w ogóle jej sie nie boi ,a jak za blisko sunia podchodzi do kotki to dostaje z liścia ( spadaj i ta odchodzi). Kotka aktualnie 4,1 kg calkowicie olewa sunię tą 40-to kg.
Uwielbiam takie psiaki cudo , wspaniała rasa

Dziewczynką sunią się nie martw dogadają się zwierzaki tylko potrzeba trochę czasu.
Ja mam sznaucerkę olbrzymkę ma prawie 40 kg kawał baby tylko ona ma już 4 lata, skończy za 2 miesiące. Z kocurkiem są super układy , kocur ją uwielbia i się ociera o nią i przytula , a koteczka w ogóle jej sie nie boi ,a jak za blisko sunia podchodzi do kotki to dostaje z liścia ( spadaj i ta odchodzi). Kotka aktualnie 4,1 kg calkowicie olewa sunię tą 40-to kg.
Uwielbiam takie psiaki cudo , wspaniała rasa
- asiunia0312
Alistar chyba uznaje zasadę 'pozorny zawsze ubezpieczony' czyli lepiej się schować bo te duże stworzenie może oddać jak nie ucieknę <mrgreen>lili pisze:Ta olbrzymka to Abril - dziewczynka <mrgreen> Jest już ogromna, bo będzie kiedyś ważyć 80kg![]()
A Alistair czujny i szalony :-) Zaczepia ją łapką, rozpędza się i wbiega jej na głowę, a potem 'w panice' ucieka w bezpieczne miejsce na schody
Przecudny zwierzyniec <ok>
Jak dla mnie psinka troszkę duża, ale to zależy od upodobań i możliwości tj. mieszkania. Za to TŻ-towi podoba się bardzo <klaszcze>