Misia i Lola, oraz Boguś, Gabryś*i Leoś

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Jutro będzie trzy tygodnie jak Boguś jest z nami,jest lepiej ale jeszcze nie wspaniale ;-)),lubi kiedy się go głaszcze ,drapie pod bródką,kiedy rano wstaję żeby mokre do michy dać; burczy bardzo głośno <mrgreen> lubi wędki i piórka,piłeczki ,no i lubi dziewczyny <gwiżdże> uprawiają zapasy i gonitwy ogólnie jest wesoło ale czekam na to żeby;reagował na imię ,przychodził kiedy się go woła (no nie zawsze rozumie się to nie pies) przychodził na głaskanie sam tak jak to robią dziewczyny <zakochana>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Dziś kilka zdjęć różnych :-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek[/URL

[URL=http://www.fotosik.pl]Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Można ten zestaw podsumować jednym słowem - przyjaciele :-)
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Post autor: Yola »

To, ze nie przychodzi na zawolanie wcale zle o nim nie swiadczy. To dowod na to, ze ma silna osobowosc i nie pozwoli soba rzadzic, ze ma wlasne zdanie (np. na temat tego, gdzie ma sie w danej chwili znajdowac, jak nie ma potrzeby, to po co ma isc tam, gdzie go wolaja?) i nie boi sie tego zdania bronic, jest to tez dowodem jego inteligencje. Nie idzie bezmyslnie na zawolanie, ale przyjmuje do wiadomosci, ze jest wolany i dopiero po namysle (glebokim) podejmuje decyzje, czy powinien podejc, czy moze jedenak nie.
Psy, takie jakoby inteligentne, robia, co im sie powie, koty nie postepuja bezmyslnie, koty po wydaniu im polecenia musza sprawe przemyslec, zeby podjac decyzje, czy polecenie wykonac.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Nie przejmuj się 3 tygodniami. Mój Tami ma ponad 1,5 roku, jest z nami od małego i do dzisiaj nie reaguje na imię i można gadać do niego ile wlezie, a i tak mam wrażenie, że gadam do ściany <lol> Po prostu jest taką pierdołką, ale kocham go takiego, jakim jest :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale masz fajny i zgodny zestaw futerek, wszystko muszą razem robić :kotek: Zazdroszczę takiej przyjaźni między kotkami
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Soniu są i walki plemienne,dziś tak Boguś pogonił Lolę że się za łóżko schowała 8-)
Awatar użytkownika
nessie

Post autor: nessie »

Już się pogubiłam: KTO to jest Boguś?! Misia, Lola, Megi (pies) i Maniek (świntuch). Widocznie miałam przerwę w śledzeniu wątku.... :-/
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

piękne masz koty jasminko <serce>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

nessie - Boguś to jest ten CZARNULEK,najnowszy nabytek,jakże śliczny

Swietne zdjęcia,w takim stadzie tym weselej! Ja poproszę więcej :kwiatek:
Zablokowany