Megi i Tytus

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
MischaPL

Post autor: MischaPL »

Tak. We wtorek byłem z nią u wetki i dostała zastrzyk jednakże na razie niezbyt on pomaga i jutro jak tak będzie dalej zadzwonię i dopytam co czynić. Ogólnie koncerty na maxa mam :) Noo i ogólnie niestabilność emocjonalną.
Awatar użytkownika
E_i_A

Post autor: E_i_A »

Czyli sa na tym samym etapie. A w nocy daje nam takie koncerty, ze zastanawiamy sie kiedy sasiedzi zaczna na nas dziwnie patrzec, bo dzwieki wydaje naprawde rozne ;)
Awatar użytkownika
damianos

Post autor: damianos »

Super kociaki ! :D
Awatar użytkownika
MischaPL

Dzięki :) Zważyłem dziś oba brzdące Megi waży równe 3kg zaś Tytung 5kg bez 100 g :)
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Czadowe kociaki :) widziałam też filmiki :). Ja trochę żałuję, że wcześniej nie wiedziałam jak bardzo się różnią te koty od zwykłych kociaków. Bo moja biedulka nieraz zostaje sama, podczas gdy moje dwa zywkłe trzymają się częściej razem :/.... Pozatym widzę, że zwykłym kotom brakuję podwórka, tak zaglądają przez okno jakby miały zaraz wyskoczyć, natomiast ta rasa brytyjczyków jest świetna w zamknięciu :). Doskonale się trzyma, i zawsze sobie potrafi coś zlaneźć do zabawy... nawet papierek :)...
Awatar użytkownika
E_i_A

Megi jest nieco wieksza od naszej.
A kiedy dajecie ja na sterylizacje??
Awatar użytkownika
MischaPL

Planuję zaprowadzić ją na zabieg tak za 3-4 tygodnie, nie lubię tego procederu usypiania...ta nieszczęsna głodówka i potem zez rozbieżny przez 24 h :/
Awatar użytkownika
E_i_A

Mnie tez przerazalo znieczulenie dlatego tym razem miala wziewne i wrocila do domu jakby sie nic nie stalo:)) Bardzo polecam:)

Nasza Flufka jest malym roztrzepancem .... ciagle z czegos spada i zdziwiona patrzy co sie stalo ...;) Czy Megi tez taka jest??
FaBriCat
Hodowca
Hodowla: FaBriCat*PL
Kontakt:

Post autor: FaBriCat »

Witam po dlugiej przerwie :))
Michał widze ze koty opanowały komputer, dobrze ze jeszcze jest skrawek miejsca na klawiature :)
Super wyglądają, Megi wyrosła niesamowicie.
Więcej zdjęć prosimy :))
Wszystkie sa super jak"od fotografa"

P.S Daj znac czy doszły fotki o których pisałeś.
Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

Bardzo ładna para. Ale pointka to moja faworytka.
Zablokowany