Ozzy i Iggy
- mimbla
- Kontakt:
Zainstalowałam sobie wersję trial Lightrooma i przetestowałam na zdjęciu sprzed 2 tygodni. Troszke po omacku tam pokrętłami przesuwałam, inna sprawa, że to zdjęcie już na karcie było dość przyzwoite. Lekko wyostrzyłam i przesunęłam coś w histogramie <lol> No po omacku zupełnie
Zostawiłam za to babole w oczach, bo w Lightroomie nie umiałam ich usunąć

- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Soniu:
Przed [dodałam tylko ramkę, żeby wyglądały tak samo]

Po [wydaje sie, że moglabym zrobić jeszcze coś dla tego zdjęcia, ściana jest tak naprawdę biała, nie szara
ale wtedy futro wyszłoby przepalone. Nie wiem, jak postępować w takich sytuacjach...]

Muszę następnym razem wybrać jakieś schrzanione zdjęcie, bo to po prostu było całkiem - całkiem
Przed [dodałam tylko ramkę, żeby wyglądały tak samo]

Po [wydaje sie, że moglabym zrobić jeszcze coś dla tego zdjęcia, ściana jest tak naprawdę biała, nie szara

Muszę następnym razem wybrać jakieś schrzanione zdjęcie, bo to po prostu było całkiem - całkiem
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Oj, nie! Schrzanione zdjęcie powinno wylądować w koszu :-) Obróbka zdjęć nie służy naprawianiu złych zdjęć, tylko wydobywaniu z tych dobrych, że tak powiem, piękna :-)mimbla pisze:Muszę następnym razem wybrać jakieś schrzanione zdjęcie, bo to po prostu było całkiem - całkiem![]()
Ja różnice widzę. Jest lepiej.