Trzymam kciuki, mocno.
Bella & Carlos
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Bella & Carlos
Belluś, no jak to tak?
Trzymam kciuki, mocno.
Trzymam kciuki, mocno.
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Belluniu 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Belluniu, nie wygłupiaj się. Przestań nam robić kawały i pięknie zacznij chodzić. My się tutaj zamartwiamy

- Agnes
Wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie. A tak bym chciała, żeby każdego dnia było już tylko lepiej.
Kciuki za dziewczynkę cały czas mocno zaciśnięte. Myśle o Was ciepło i mam nadzieje, że Bella wróci do formy (na stałe!)
Kciuki za dziewczynkę cały czas mocno zaciśnięte. Myśle o Was ciepło i mam nadzieje, że Bella wróci do formy (na stałe!)
- Betuś
Jak tam Bellunia? Tak bardzo bym chciala, zeby wszystko bylo dobrze z koteczka

- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Dzięki Betuś, że pytasz
Na razie jest tak sobie, jednego dnia lepiej, drugiego gorzej. Wczoraj to dostała takiego spida <lol> Ganiała chyba za własnym cieniem. Carlos chrapał na drapaku, a ona z pół godziny biegała po całym mieszkaniu, pocieszam się, że może bardzo jej nie boli
Bella dostaje teraz Urofuraginum, lek działający bakteriobójczo. Mam go dawać przez 2-3 tygodnie, dziś mija 9. Mocz ma niesamowicie żółty po tym leku, futro codziennie do mycia, świetnie sprawdzają się chusteczki polecane kiedyś na forum przez Mago
Jak już skończy brać Urofuraginum, będę musiała odrobaczyć towarzystwo, bo już najwyższa pora.
Na razie jest tak sobie, jednego dnia lepiej, drugiego gorzej. Wczoraj to dostała takiego spida <lol> Ganiała chyba za własnym cieniem. Carlos chrapał na drapaku, a ona z pół godziny biegała po całym mieszkaniu, pocieszam się, że może bardzo jej nie boli
Bella dostaje teraz Urofuraginum, lek działający bakteriobójczo. Mam go dawać przez 2-3 tygodnie, dziś mija 9. Mocz ma niesamowicie żółty po tym leku, futro codziennie do mycia, świetnie sprawdzają się chusteczki polecane kiedyś na forum przez Mago
Jak już skończy brać Urofuraginum, będę musiała odrobaczyć towarzystwo, bo już najwyższa pora.
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Bellusiu najsłodsza, trzymam mocno kciuki cały czas.

- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ja też nie puszczam :-) <ok> <ok> <ok>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<ok> <ok> <ok>

- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Jejku, niech już Belluchna będzie całkowicie zdrowa <ok> <ok> <ok>