EwuśEwaL pisze:Kitka jest jednym z najpiekniejszych widoków na tym forum <zakochana> Bo brytyjczyki to wiadomo, puchate, pućki, nuuuudy. Za to Kitka i Pumpelki to arystokracja wśród brytków <serce>
Kitka, Bazyl i Eliot
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
- Betuś
Kitka jest przepiękna <zakochana>
- Agnieszka7714
Cudownie piękna i co by nie mówić, kot domowy ma w sobie to coś ... coś co zachwyca i należy im się kłaniać.
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Łomatko <oops> W imieniu Kituni pięknie dziękuję za wszystkie komplementy, jednak nie mogę się zgodzić z powyższym, na forum jest więcej niebrytusiowych pięknościach, wszystkich nie wspomnę, ale moją ulubienicę Tajgunię muszęEwaL pisze:Kitka jest jednym z najpiekniejszych widoków na tym forum <zakochana> Bo brytyjczyki to wiadomo, puchate, pućki, nuuuudy. Za to Kitka i Pumpelki to arystokracja wśród brytków <serce>
Za sprawą pyzowego dokocenia, wzięło mnie na wspominki, tym bardziej, że wczoraj minął dokładnie rok jak przyjechał do nas Puszek
W sumie to wiele się przez ten czas nie zmienił

Tylko trochę urósł - poniżej, dla porównania, w tym samym koszyku rok oraz kilka dni temu <mrgreen>

Mam wrażenie, że już nie rośnie :-) Nawet troszkę zeszczuplał jakby...MoniQ pisze: Czy Puszek jeszcze rośnie? Czy już uznał, że osiągnął pełnię swoich możliwości?
A tego to aktualnie nie wiem <mrgreen> Za radą Yolli przestałam go ważyć. Ostatnio ważony był u weta jakiś miesiąc temu i ważył 7,8kg czyli najwyraźniej od kilku miesięcy bez zmian <hura>Kasik pisze: Agnieszko, ile waży Klusko-Niedźwiadek?
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Jejku... Puszek Wspaniały <pokłon> <pokłon>
Wciąż tak samo piękny i to jego nieustające zdziwienie światem... jest genialny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Wciąż tak samo piękny i to jego nieustające zdziwienie światem... jest genialny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Nic się nie zmienił
Nosek tylko bardziej różowy <serce> <serce> <serce>
Nosek tylko bardziej różowy <serce> <serce> <serce>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Patrząc na te zdjęcia osobno to pewnie bym różnicy nie zauważyła
Dopiero jak są obok obok siebie widać, że Puszek jest JESZCZE WIĘKSZY 
Tyle kota do kochania... <serce>
Tyle kota do kochania... <serce>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Fotka po lewej stronie to mała dziecina ,a po prawej dzieciuch jeszcze ale zmężniały <zakochana> <zakochana>
Dobre 8 kg kota będzie do kochania i dźwigania jak nic <serce> <serce>
no to jak Bajzelek i Puszek będzie musiał gdzieś razem jechać to Agnieszka wypożyczy Pudziana do dźwigania <lol> <lol>
Dobre 8 kg kota będzie do kochania i dźwigania jak nic <serce> <serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> no cudne porównanie! co za kot

- ozon
- Agilisowy Rezydent
Aguśatomeria pisze:EwaL pisze: W imieniu Kituni pięknie dziękuję za wszystkie komplementy, jednak nie mogę się zgodzić z powyższym, na forum jest więcej niebrytusiowych pięknościach, wszystkich nie wspomnę, ale moją ulubienicę Tajgunię muszę
A na ten wspólny roczek