Podarowana Misia
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
-
dora
- Hodowca
- Hodowla: Rizadora*PL
- Kontakt:
- asiunia0312
Noc minęła bardzo spokojnie, ale już nie chce ze mną spać
Nad ranem ściągnęła kubraczek, ale nie wiem w jaki sposób, bo wszystkie kokardki były zawiązane <mrgreen>
Byliśmy dzisiaj u weta, wszystko ładnie się goi, jest lekka opuchlizna. Dostała antybiotyk i tableteczkę przeciwbólową na jutro. A w poniedziałek znowu na zastrzyk.
Jest coraz żywsza, lecz kubraczek ją trochę ogranicza, co ją doprowadza do szału <lol> .
Ogólnie to polubiła łazić po TŻ-cie, kłaść się na niego i wbijać pazurki <mrgreen> . Właśnie próbuje mu coś wykopać w spodniach <lol>
Dziękuję za zaiteresowanie Misi zdrowiem <pokłon>
Mam nadzieję, że jak wydobrzeje zostanie takim pieszczoszkiem i troszkę przytyje, bo jest za chuda
Byliśmy dzisiaj u weta, wszystko ładnie się goi, jest lekka opuchlizna. Dostała antybiotyk i tableteczkę przeciwbólową na jutro. A w poniedziałek znowu na zastrzyk.
Jest coraz żywsza, lecz kubraczek ją trochę ogranicza, co ją doprowadza do szału <lol> .
Ogólnie to polubiła łazić po TŻ-cie, kłaść się na niego i wbijać pazurki <mrgreen> . Właśnie próbuje mu coś wykopać w spodniach <lol>
Dziękuję za zaiteresowanie Misi zdrowiem <pokłon>
Mam nadzieję, że jak wydobrzeje zostanie takim pieszczoszkiem i troszkę przytyje, bo jest za chuda
- asiunia0312
- margita
- Agilisowy Rezydent
-
dora
- Hodowca
- Hodowla: Rizadora*PL
- Kontakt:
No to masz wesoło <lol>margita pisze:to musi być fajny widok ... <lol>asiunia0312 pisze:Kubraczek to dobra rzecz![]()
Chroni ranę i ogranicza kocie ruchy, dzięki czemu kocio nie robi sobie krzywdy
TŻ powiedział że "coraz mniej mi się podoba bycie jej łóżkiem i drapakiem" a ja siedzę i się z nich śmieję <lol>