Pointy tak mają <mrgreen> maska, uszka, łaputki, ogonek i brzuszek w okolicach narządów płciowych <lol>gosiaczek8807 pisze:Ale tak patrzę na ostatnią fotkę i mam pytanie, czy Iggy na fałdzie na brzuchu też ma ciemny kolorek? Czy co to jest? <rotfl>
Ozzy i Iggy
-
Agathea
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- gosiaczek8807
- mimbla
- Kontakt:
Plama na brzuchu to jescze ujdzie... Natomiast ciemna kropa na tym, co pozostało po kastracji <lol> sprawia wrażenie, że kot się nie domył po dłuższej wizycie w toaleciegosiaczek8807 pisze:A widzisz, codziennie człowiek dowiaduje się czegoś nowegoAgathea pisze:Pointy tak mają <mrgreen> maska, uszka, łaputki, ogonek i brzuszek w okolicach narządów płciowych <lol>![]()
Na żywo widziałam tylko pointa o jasnych znaczeniach to i nie zauważyłam ciemnego brzucha.
Iggy ma także kilka większych plam ciemniejszego kremu na pleckach i bokach. Na wystawie by tytułów nie wyrywał
O matko <shock> wlazły oba na raz do kuwety! Nie ma to jak wspólna kupa... No czegoś takiego jeszce nie było, Ozz by się już chętnie stamtąd ewakuował, ale Iggy go blokuje załatwiając swoje potrzeby... No ale już pisalam, że chłopaki są coraz bardziej zżyci.
Dwa koty to więcej niż drugie tyle śmiechu <rotfl>
Kizior- ja chętnie wklejałabym więcej fot, ale ostatnio nawet weekendy mam w taki czy inny sposób zajęte, może tym razem uda mi się zrobić coś przy dziennym świetle- jutro lub pojutrze...
- mimbla
- Kontakt:
Od rana ładne słońce, w sam raz na zdjęcia, tylko koty niechętnę aparatowi <mrgreen> Na przeszkolenie do Luny powinny się udać! Gdy tylko sięgnę po aparat, Iggy zmienia się w nabzdyczonego, a Ozz- w wariata <lol> Ale robię foty tak jak Mago kazała, bo jak dorosną to pewnie na każdym zdjęciu będą mega poważne i wszyscy będą chwalić ich pozy
Oba skończyły 9 miesięcy, Ozz wczoraj, Igor kilka dni temu.
Dzis było ważenie, potwierdziły się moje przypuszczenia, że po ostatnich 2 tygodniach intensywnych ćwiczeń pod okiem Ozziego- Instruktora Fitnesu z dyplomem Akademii ADHD Iggy nabiera formy. Już go prawie nie widzę polegującego w porze zabawy, brzuch jakby wyżej, boczki mniej obłe, chociaż jedzenia ubywa w tym samym tempie. Kociaste wariują już też wspólnie na drapaku, który z trudem opiera się prawie 9-ciu kilogramom ruchliwego obciążenia... Myślimy o zakupie czegoś większego, tylko nie bardzo wiemy, gdzie taką wieżę ustawić <gwiżdże>

Dzis było ważenie, potwierdziły się moje przypuszczenia, że po ostatnich 2 tygodniach intensywnych ćwiczeń pod okiem Ozziego- Instruktora Fitnesu z dyplomem Akademii ADHD Iggy nabiera formy. Już go prawie nie widzę polegującego w porze zabawy, brzuch jakby wyżej, boczki mniej obłe, chociaż jedzenia ubywa w tym samym tempie. Kociaste wariują już też wspólnie na drapaku, który z trudem opiera się prawie 9-ciu kilogramom ruchliwego obciążenia... Myślimy o zakupie czegoś większego, tylko nie bardzo wiemy, gdzie taką wieżę ustawić <gwiżdże>

- Renia
Świetnie si chłopcy spisali, bo zdjęcia pierwsza klasa <klaszcze> Głaski dla kociaków
Jestem pod wrażeniem zdjęc jakie robicie, mój aparat niestety nie ma takich magicznych możliwości, chętnie bym Wam te moje kotki postawiłą przed obiektyw.
Wspaniała pamiątka jest później, jak się po dłuższym czasie przegląda takie fotki. Ja ostatnio oglądałam zdjęcia Megusi niedługo po jej urodzeniu.. taki szczurek
Może po 9 miesiącach zrobisz takie porównanie swoich kociaków ? Co to z tych chomików wyrosło 
Wspaniała pamiątka jest później, jak się po dłuższym czasie przegląda takie fotki. Ja ostatnio oglądałam zdjęcia Megusi niedługo po jej urodzeniu.. taki szczurek
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
<mrgreen> 9 kilo... a co się będzie działo, jak chłopaki dorosną, to faktycznie mocnieszy drapak będzie potrzebny :-)mimbla pisze:Kociaste wariują już też wspólnie na drapaku, który z trudem opiera się prawie 9-ciu kilogramom ruchliwego obciążenia... Myślimy o zakupie czegoś większego, tylko nie bardzo wiemy, gdzie taką wieżę ustawić <gwiżdże>
Piękne te Twoje chłopaki, no i te ich oczyska!
Głaski im posyłam
- Ania i Krzyś
- Kontakt: