kocurek miał niesamowite szczęście iż trafił do takiej troskliwej rodzinki jak Wy <serce> takiego domku każdy hodowca może pozazdrościć
moc życzenie i zdrówka dla kremaczka aby walczył z choróbskiem
i dla Was moc życzeń i uścisków

Ada pisze:Danusiu, wierzę głęboko, że Colorado będzie jeszcze długo z Wami, Dobry Duch zaopiekuje się nim, a piecho przypilnuje, żeby już nic nie zaćmiewało Waszej radości....
- przesyłam Wam Dobrego Anioła od Kotów i Zwierząt Wszelakich. i Anioła Kociej Nadziei...one na pewno coś dobrego wymyślą...
<serce> <serce> <serce>
Najsłabszy? Ja myślę, że Anioły to całkiem mocny punktDanusia pisze:
... anioły są przecudne <serce>
Ja mam swira na ich punkcie zbieram różnorakie , wszędzie wiszą i stoją ( w bezpiecznych od kotuchów miejscach) równo jestem na nie nakręcona , wiec trafiłaś w najsłabszy mój punkt.
![]()
<serce>
Kotku masz rację Ty wiesz w czym rzecz, ja przy tych moich czuje sie bezpieczniejsza ,a ponieważ zbieram je już od kilku lat ,takie inne nietuzinkowe , wykonane przez plastyków ,wyrzeżbione( mój TŻ tylko dziury robi w ścianach i kołki wkręca)kotku pisze:Najsłabszy? Ja myślę, że Anioły to całkiem mocny punktDanusia pisze:
... anioły są przecudne <serce>
Ja mam swira na ich punkcie zbieram różnorakie , wszędzie wiszą i stoją ( w bezpiecznych od kotuchów miejscach) równo jestem na nie nakręcona , wiec trafiłaś w najsłabszy mój punkt.
![]()
<serce>
<aniołek>