Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Joanna P. pisze:Aniu, pierwsze zdjęcie to rewelacja <lol> Mam nadzieję, że bierzesz udział w konkursie "Zdybani ..." ;-))

Głaski dla uroczej Lunki :kotek:
No właśnie coś mi się rzuciło raz w oczy ale ja chętnie popatrzę na zdjęcia innych, bo moje to raczej się nie nadadzą :)

Dziękujemy wszystkim którym się podoba i tym co się nie podoba :-P
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Bardzo piękna kicia :kotek:
Fajne ma zdjęcia, nie tak jak moja wariatka ;)
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Jeju, jakie to małe jest słodkie :-)
Zdjęcia jej świetne robisz :-D Pierwsze wymiata <lol>
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Zdjęć nigdy nie za dużo, ja mogę oglądać koty godzinami :-D
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Joanna P. pisze:Aniu, pierwsze zdjęcie to rewelacja <lol> Mam nadzieję, że bierzesz udział w konkursie "Zdybani ..." ;-))
Fakt, zdjęcie akurat na konkurs :-)
Lunka jest przesłodka <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
Ania_83

No i tak myślałam, myslałam i w końcu za Waszą namową wysłałam zdjęcia <oops> choć potwierdzenia dostarczenia nie dostałam, więc jest jeszcze szansa że nie dotarły <mrgreen>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

E, tam! Liczy się przede wszystkim dobra zabawa, a im więcej będzie zdjęć, tym lepiej <mrgreen>
Awatar użytkownika
Ania_83

Dzisiaj próbowałam pierwszy raz prasować od czasu gdy zamieszkała ze mną Lunka - masakra :-x hehe. Kabelek od żelazka jest super, a że prasowałam pościel, to ona skakała na tą pościel, potem się w niej chowała... <diabeł> Ale jakoś dałyśmy radę :))

Ostatnio też ją pochwaliłam za to, że tak ładnie dała sobie obciąć pazurki... <roll> Wczoraj już nie było tak łatwo.. zdecydowanie jej sie nie podobało. Wiła się w każdą stronę <lol> Ale jakoś po dłuższym czasie udało nam się obciąć choć te na przednich łapkach <mrgreen>

Nie wiem też czy Wasze kociaki jak były małe to też tak miały że nigdy zwyczajnie nie siedziały albo leżały i patrzyły <?> Bo Luniak to ma tak, że albo biega ( no dobra -czasem jej się zdarzy iść ) albo kładzie się i już śpi. <lol>
Oczywiście jak śpito tylko mi na kolankach i tak sobie siedzimy że najpier jest ona na kolanach a potem ledwo na wyciągnięcie ręki, prawie już na łydkach jest laptop <lol> No i oczywiście muszę ją choć co jakiś czas drapnąć. :-P
Jak tylko wstaję, to ona patrzy gdzie jestem i drepta za mną.. :-D Mój maluszek słodziutki <zakochana>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Aniu u nas z prasowaniem dużych rzeczy jest identycznie
Jeśli chodzi o obcinanie pazurków, to nie jest łatwo, ale staram się zabierać za obcinanie, gdy koty są śpiące. Bywa że całą procedurę dzielę na kilka razy, gdy koty się niespokojne.
Awatar użytkownika
Ania_83

A my sobie dziś z Lunią odpoczywamy.. Ja nadrabiam zaległości z laptopem <lol> a Luneczka sobie słodko śpi wtulona w moją nogę :)

[img]https://lh3.googleusercontent.com/-8wCZ ... 55.JPG[img][/img]
Zablokowany