Wita Was Wega :)
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Wita Was Wega :)
Spokojnie. Koteczka potrzebuje czasu, aby oswoić się z nowym miejscem. Nie wyciągajcie jej, sama po pewnym czasie "odważy" się wyjść z kryjówki :-)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Widzę,że moje rady zamiast do Norki powinnam wkleić tu 
Wszystko będzie dobrze.. to takie normalne procedury pierwszych dni w nowym domku
Wszystko będzie dobrze.. to takie normalne procedury pierwszych dni w nowym domku
- Ewcia
Fusiu
kochana jesteś. Oczywiście czytałam Twoje rady u Norki. Wiesz wszystko takie jest łatwe w teorii a tu <yamaha> (tak apropos to właśnie padłam jak przeczytałam, że ta emotka nazywa się "yamaha")
Pomiałkuje sobie, jednak boi się wyjść. Pokroiłam jej mięsko, ma swoje chrupki i wodę, więc może w nocy odważy się coś księżniczka spożyć
Oj jak dobrze, że jesteście :* dla wszystkich

Pomiałkuje sobie, jednak boi się wyjść. Pokroiłam jej mięsko, ma swoje chrupki i wodę, więc może w nocy odważy się coś księżniczka spożyć
Oj jak dobrze, że jesteście :* dla wszystkich
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Na pewno w nocy wyjdzie
Będzie dobrze <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Betuś
Witaj Ewciu!
Śpiesze by Cie uspokoić. Bohun jak do nas przyjechał, schował sie pod łóżko. Nie jadł, nie pił, nie załatwiał sie w ogole przez ok 1,5 doby. Bałam sie, ze cos mu sie stanie. Spokojnie, Wega musi sobie w tej małej kociej główce wszystko poukładać. Daj jej czas, widocznie potrzebuje go troche wiecej

Śpiesze by Cie uspokoić. Bohun jak do nas przyjechał, schował sie pod łóżko. Nie jadł, nie pił, nie załatwiał sie w ogole przez ok 1,5 doby. Bałam sie, ze cos mu sie stanie. Spokojnie, Wega musi sobie w tej małej kociej główce wszystko poukładać. Daj jej czas, widocznie potrzebuje go troche wiecej
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję Ewcia, że koteczka już o Was, choć na razie widmo <mrgreen>
Koteczki widać są bardziej delikatne więc trochę musisz poczekać. Trzymam mocno kciuki za aklimatyzację i żeby w nocy się odważyła Wegunia i przyszła do Ciebie <ok>
Koteczki widać są bardziej delikatne więc trochę musisz poczekać. Trzymam mocno kciuki za aklimatyzację i żeby w nocy się odważyła Wegunia i przyszła do Ciebie <ok>
- norka
- Agilisowy Rezydent
Ewcia...Wegunia pewnie się odważy wyjść jak w domu zapadnie cisza..zostaw jej zapaloną małą lampkę...i czuwaj.....myślami jestem przy Tobie..... 
- norka
- Agilisowy Rezydent
Ewcia....może daj Weguni tam gdzie się schowała ten malutki kocyk z transportera ....tam są jej znajome zapachy.....może to coś pomoże....
- Ewcia
Słuchajcie wlasnie sie odważyła wyjść
<tańczy> <tańczy> Pobawilam sie z nią tym patyczkiem zakończonym piórkiem i w trakcie zabawy nawet dała sie pogłaskac kilka razy mojemu synowi, który tez z nadmiaru wrażeń nie może spać ;)
W trakcie tej zabawy zaprowadzilam ja do kuwety i pokazałam gdzie ma swoje drugie miseczki i mięsko <mrgreen>
Jezu jaka ulga dla serca .... Uffff dzielna koteczka
głaski od pańci na razie wirtualne
Jeszcze raz wielkie buziaczki dla fotumowych cioteczek, z Wami o niebo raźniej <pokłon>
W trakcie tej zabawy zaprowadzilam ja do kuwety i pokazałam gdzie ma swoje drugie miseczki i mięsko <mrgreen>
Jezu jaka ulga dla serca .... Uffff dzielna koteczka
Jeszcze raz wielkie buziaczki dla fotumowych cioteczek, z Wami o niebo raźniej <pokłon>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To super, że się koteczka odważyła wyjść. Na pewno w nocy będzie rekonesans robić