Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Fajne chopaki :kotek:
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Miśki w typie <zakochana> <zakochana> <mrgreen>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Chopaki są bardzo fajni, dlatego się irytuję, gdy obiektyw tego nie widzi, a aparat tego nie kuma i wypluwa mi na karcie jakieś bohomazy zamiast prawdziwych portretów oddających ich urodę. Więc selekcjonuję zdjęcia mocno.

A Igor poważny tylko na zdjęciach <lol> On jak widzi aparat to się napusza, wyciąga z kieszeni bon na +50 zajebistości i robi się na maksa kocurzy. Ale bez aparatu jest dalej wariatem - syjamkiem <lol> Przekochanym zresztą. Strasznie się lepi do nas, przytula, pakuje na kolana.

Ozz też ostatnio bardzo przytulasty. Robi sobie tylko przerwy na arie operowe w Metropolitan Kabina Prysznicowa Hall i wyje przeokropnie. Czekam na anonim od sąsiadów z góry i z boku- z sąsiedniej klatki...

Zapomniałam się pochwalić- Igor zdrowy! Ani bakterii, ani struwitów- trumienek. Krew ma super parametry, mocz też.

Natomiast u Ozza bakterie wróciły, pojawiły się krysztaly, których wcześniej prawie nie było. Jako, że przerobił już 2 rodzaje antybioyków, zanim zdecydujemy się na podanie trzeciego, robimy mu teriapię naturalną- kwasimy mocz na potęgę i podajemy Urinodol- z żurawiną, pietruszką i glukozaminą. Pamiętam, że sama kiedyś miewałam problemy z pęcherzem i pomogly mi dopiero zioła, więc jestem dobrej myśli. W środowisku kwaśnym bakterie powinny zginąć, kryształy się rozpuścić. Dajemy sobie miesiąc. potem kontrola i dalsze decyzje.
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Cieszę się, że Igor zdrowy za Ozza kciukasy trzymam. Naturalne terapie czasem daja o wiele lepsze efekty, oby i tu nie zawiodły.

Ja nie wiem dlaczego się tak czepiasz, faceci superowi zdjecia też.
Wiem perfekcyjność w każdym calu :->
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Kciuki duuże za Ozza <ok>
My też mamy opery w domu.. Od rana do wieczora z niewyczerpanym reperutarem.... Ech

:kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Julcik pisze:Kciuki duuże za Ozza <ok>
My też mamy opery w domu.. Od rana do wieczora z niewyczerpanym reperutarem.... Ech

:kotek:
Ale Twój Wiesław Ochman ma jajka, a mój nie <lol>

Wczoraj jak wył po raz kolejny z łazience, włączyłam Wiesława z arią Moniuszki na cały regulator, żeby zagłuszyć kocie miauki. Ozz wyszedł z kabiny popatrzeć na wariatkę :mimbla:
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Pewnego dnia się spakuję i pojadę tam do Gdańska, żeby sprawdzić, jaka jest prawda o tych dwóch kawalerach. Mimbla swoje, zdjęcia swoje. :mimbla:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Renia pisze:Pewnego dnia się spakuję i pojadę tam do Gdańska, żeby sprawdzić, jaka jest prawda o tych dwóch kawalerach. Mimbla swoje, zdjęcia swoje. :mimbla:
Podejrzewam, że jak przyjedziecie tylko na weekend, to mozesz ich nie ujrzeć, chyba, że przemykajacych do kuwety <lol>
Musisz minimum tydzień sobie zorganizować.
kotku

Post autor: kotku »

Piękne niedźwiedzie! <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Obadwa mają +100% do zajebistości, nie ściemniaj <diabeł> ;-)) I Kocioskille <lol>
Zablokowany