To jakby co, bedziesz miala jeszcze wiekszy zapas, ot coFusiu pisze: Wycenili mi taki zabieg na 150 zł, (...) Ale jak uzbieramy tą kwotę, to proszę nie róbcie więcej wpłat, bo całą resztę mam w zapasie.
Bolek i Lolek i ich domek
- yamaha
- Genius Loci
Re: Bolek i Lolek i ich domek
- yamaha
- Genius Loci
Fusiu pisze: Ewentualnie zwrócę po wypłacie początkiem miesiąca
No chyba Cie pogielo <rotfl>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Od Yamaszki i ode mnie już poleciało.
A jakby coś zostało z tej zbiórki, to reszta na pewno się przyda na rekonwalescencję.
A jakby coś zostało z tej zbiórki, to reszta na pewno się przyda na rekonwalescencję.
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
W takim razie, jak tylko przyjdzie Ruda, to ją zamykam. Oby przyszła już dziś, bo chcę mieć to z głowy.
Dziękuję za szybką reakcję. Mam nadzieje,że Ciężarówka równie lekko zniesie ten zabieg jak zwykłą sterylizację.
Jeśli mam coś wiedzieć, jeśli chodzi o opiekę po takim zabiegu, to proszę napiszcie mi.
Dziękuję za szybką reakcję. Mam nadzieje,że Ciężarówka równie lekko zniesie ten zabieg jak zwykłą sterylizację.
Jeśli mam coś wiedzieć, jeśli chodzi o opiekę po takim zabiegu, to proszę napiszcie mi.
- yamaha
- Genius Loci
Tak mi tylko przyszlo do glowy : czy ta kocica juz sie poprzednimi maluszkami nie zajmuje (nie kojarze, kiedy rodzila) ? Bo zoperowac ja to jedno, ale odseparowac od maluszkow to inna bajka....
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Tak, już je raczej zostawiła. Na to czekałam ze sterylizacją. Rodziła około 2-3 miesięcy temu. Ona wtedy znikała na kilka dni, więc podawanie tabletek też nie wchodziło w grę. No ciężko znaleźć odpowiedni czas, bo już teraz zaliczyłam wtopę, i Ruda jest w ciążyyamaha pisze:Tak mi tylko przyszlo do glowy : czy ta kocica juz sie poprzednimi maluszkami nie zajmuje (nie kojarze, kiedy rodzila) ? Bo zoperowac ja to jedno, ale odseparowac od maluszkow to inna bajka....
Bardzo ją ciężko upilnować. Raz szłam za nią, aby zobaczyć gdzie dała maluszki, bo chciałam jej miskę zanosić pod nosek, ale niestety gubiła mnie przy pierwszym płocie
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Bo rude to cwane jest <rotfl>
Beate : ja tez Cie <serce> <lol>
Beate : ja tez Cie <serce> <lol>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Fusiu ja Cie naprawdę podziwiam, ze tyle czasu tym kotom poświęcasz, tyle dla nich robisz <pokłon> Nie mów, ze zaliczyłaś wtope z tym, ze ona znów jest w ciąży .. To wtopa jej właścicieli, nie Twoja
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Fajną robiłam z siebie wariatkę w takim razie, gdy za każdym razem sprawdzałam jej cycuszki i z mądrą miną twierdziłam,że jeszcze karmi.
Nie polecam się w tej materii.
Sandra
To dla mnie naturalne i oczywiste, że je mam i się nimi opiekuję. Czasem tylko dają w kość, ale to rzadkie przypadki (jak na przykład teraz sytuacja Rudej, czy historia Farcidła)
Sandra
- yamaha
- Genius Loci
<rotfl> <rotfl> <rotfl>Fusiu pisze:Fajną robiłam z siebie wariatkę w takim razie, gdy za każdym razem sprawdzałam jej cycuszki i z mądrą miną twierdziłam,że jeszcze karmi.
Czlek sie cale zycie uczy
(i podejrzewam, ze 95% forum (w tym ja) by myslalo tak samo <lol> wiec z ta "wariatka" to sie nie rozpedzaj za mocno <rotfl> )