Kitka, Bazyl i Eliot
- Aga12
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
Kitka mądra i śliczna kicia.
Chłopacy bardzo przystojni.
Masz dobrze,taki uroczy dżentelmen asystuje Ci przy obiedzie,no cud,miód i orzeszki.....
Chłopacy bardzo przystojni.
Masz dobrze,taki uroczy dżentelmen asystuje Ci przy obiedzie,no cud,miód i orzeszki.....
- Joanna P.
Grzeczny Bajzelek
A nie interesuje go zawartość Twojego talerza ? Gdybym Moomusiowi, albo Lemmiśkowi pozwoliła na takie towarzyszenie mi przy obiedzie, pakowaliby mi bezceremonialnie pysie do talerza <lol>
Super, że wyniki Kituni są idealne <tańczy> No i Puszysław Wielki to idealny kot na zimę :-)
Super, że wyniki Kituni są idealne <tańczy> No i Puszysław Wielki to idealny kot na zimę :-)
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Zawsze wiedziałam, że Kitunia to jest kot idealny, to i wyniki ma wzorowe
Aga a jak ty rozróżniasz, który kot ile kulek zostawił?
Aga a jak ty rozróżniasz, który kot ile kulek zostawił?
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Kituniu, bardzo mądra z Ciebie dziewczynka <serce>atomeria pisze:[...]Agnieszko, zdradzę Ci powód, dla którego kituniowe siuśki mają taki piękny ciężar właściwy <mrgreen>
Dziewczynka lubi pić, zawsze chlipnie ze wszystkiego co na jej drodze a wypełnione jest wodą.
Ja niestety muszę Bellę dopajać strzykawką.
Aguś, wygłaszcz ode mnie dżentelmenów
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
No ale Danusiu, popatrz jeszcze raz na to zdjęcie, przecież od razu widać, że to pierwsza szklanka Poznania i okolic <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>Danusia pisze:No Kaśka Kitunia pijaczka
<lol>
Niech pije kocina zobacz jakie ma wyniki pozazdrościć tylko można takiej wodocholiczki<lol>
Oj, jak ja bym chciała żeby Tysonek tak się rozpił <lol> Muszę się rozejrzeć za takimi kielichami <hm>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jakie piękne zdjęcia <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Sama nie wiem kim się najbardziej zachwycać, bo cała trójka fantastycznie się zaprezentowała. Przepiękni są <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen> powiedzmy, że dużo czasu spędzam w domu, a kuwety mam na oku.PyzowePany pisze: Aga a jak ty rozróżniasz, który kot ile kulek zostawił?
Resztę kiedyś tu zdradziłam i... Yamaha mnie wyśmiała <lol>
Nie, jakimś cudem żadnego z kotków nie interesuje co mam na talerzu, że kocurki z dobrych hodowli i dobrze wychowane to wiadomo <mrgreen> Kitunię sama musiałam wychować, ale ona jest bardzo bystra i szybciutko się nauczyła, że nie ma co zaglądać w talerze, bo próbowała, do moich króciutko, do TŻowych znacznie dłużej, bo on pozwalał jej wąchać to, co uznał, że ją nie zainteresuje :-) Ja konsekwentnie odsuwałam ją od talerza bez względu na to, co na nim było.Joanna P. pisze: Grzeczny BajzelekA nie interesuje go zawartość Twojego talerza ? <lol>
Ja Bajzleka też, do tej pory nie znalazłam na niego sposobuAgnieszkaP pisze: Ja niestety muszę Bellę dopajać strzykawką.
Pańcia w ramach wielkich porządków powyrzucała wszystkie kartony, a w zamian dała tylko mikry domek... Dobrze, że kosztował 16zł <diabeł> Puszek Demolka
Tutaj jednak się zgodzę - wejście było za małe, potrzebna była przebudowa <mrgreen>
Dla Norki - Diunka, dla Was wszystkich wspomnienie naszych ostatnich wakacji nad morzem, 3 lata temu...
Jeszcze coś dla Maguni - diunkowy uśmiech <mrgreen>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Diunka ja też się do Ciebie uśmiecham
ten nosio w piachu i patyk w pysiu <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A budowniczy nadal cudny mimo łobuzowania
A budowniczy nadal cudny mimo łobuzowania
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Puszek w domku
<serce> <serce> <lol> biduleczka taki zdemolowany domek Pancia mu dała <lol> <lol> widok świetny <lol>
A suńka <zakochana> <zakochana> <zakochana> przekochana psineczka
<serce> <serce> <serce>
<serce> <serce> <serce>
A suńka <zakochana> <zakochana> <zakochana> przekochana psineczka
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Szczęśliwy pies!
<serce>
Przebudowa domku Puszka poszła trochę niezgodnie z planem, bo konstrukcja jednej ściany została poważnie naruszona
Przebudowa domku Puszka poszła trochę niezgodnie z planem, bo konstrukcja jednej ściany została poważnie naruszona