Jeszcze niecale 5 tygodni... Witamy sie :)
- Hann
O łaaa... Ale fajny drapak! Pokażesz w calości? Czy już było i przegapiłam?
Rozety są wogóle super. I obicie boskie. Niestety byłam niedobra i nie dość że moje footra nie mają ani jednej rozety to w dodatku im poskąpiłam i mają sztruks <diabeł>
Brownie jest prześliczny... <zakochana> Ach, nawet nie wie, jakie przyjemności go niedługo czekają <gwiżdże> Mam nadzieję że się ucieszy i że strasznie się Twoje koty pokochają <mrgreen>
Rozety są wogóle super. I obicie boskie. Niestety byłam niedobra i nie dość że moje footra nie mają ani jednej rozety to w dodatku im poskąpiłam i mają sztruks <diabeł>
Brownie jest prześliczny... <zakochana> Ach, nawet nie wie, jakie przyjemności go niedługo czekają <gwiżdże> Mam nadzieję że się ucieszy i że strasznie się Twoje koty pokochają <mrgreen>
- kosanna
O rany jaki wypasiony drapak! Nie dość, że taki wysoki, to jeszcze tyle miejsca do zabawy! Pierwsza klasa! Też bym fortunę wydała na drapaki. A jak je widzę na wystawach i mogę "pomacać", to już w ogóle znajomi mnie siłą odciągają. Jeszcze na dokładkę teraz są takie, że je można do ściany mocować! <gwiżdże> Producenci je chyba wymyślili po to, żeby ludzie nie robili sobie wymówek, że mają w domu za mało miejsca na kolejne
Stworzysz swoim kotom raj! :-) Jeden już zresztą w nim jest! 
- Amber
Dziekuje Wam
Ja jestem ogromnie zadowolona z tego drapaka, z jakosci i wygladu, bo nie dosc, ze super sluzy kociakowi, to jeszcze robi za sliczny mebel <mrgreen>
A tutaj zagadka, gdzie jest kot? <lol>
Poza tym dobre wiesci, Brownis wazy juz 2,1 kg, przytyl 0,3 kg w ciagu ostatniego tygodnia <klaszcze>
Ja jestem ogromnie zadowolona z tego drapaka, z jakosci i wygladu, bo nie dosc, ze super sluzy kociakowi, to jeszcze robi za sliczny mebel <mrgreen>
A tutaj zagadka, gdzie jest kot? <lol>
Najprawdopodobniej za a 3,5 tygodnia :-)Madziowa pisze:a kiedy będzie cynamonek?
Poza tym dobre wiesci, Brownis wazy juz 2,1 kg, przytyl 0,3 kg w ciagu ostatniego tygodnia <klaszcze>