To spokojne koty
Ale bardzo zwinne i sprytne : skacza wysoko i dobrze poluja
<tańczy>elsa pisze:Acha, do przyjazdu dziewczynek zostało 6 dni
Może ja już nie będę więcej pytać, bo oczywiście zajrzałam do hodowli, pooglądałam zdjęcia i już chciałabym takiego kota <oops> Zresztą i ragdolla bym chciała i devon rexa oraz selkirka...a tu jeszcze kolejna ładna nevka się nawinęła, syberyjczyk klasyczny i tym samym zaraz zeświruję <diabeł> chciałabym je wszystkie, nawet zapytałam męża, co myśli o 4 kocie, chociaż nie mam pojęcia jak to z trójeczką będzie (jego nie musiałabym długo przekonywać, a nawet wcale <serce> ), ale jednak jeszcze jakieś resztki rozumu kolebią się gdzieś w łepetynie, łomocą głośno - dziewczyno opanuj się <wsciekly>yamaha pisze:Przytulaste strasznie i jak nie spia (co kotka tesciow robi przez 18-19 godzin dziennie <rotfl> ) to leza na czlowieku albo niedaleko. <mrgreen>
To spokojne koty![]()
Ale bardzo zwinne i sprytne : skacza wysoko i dobrze poluja
Ale, że mam tylko zazdrościć?Fusiu pisze:Jak masz ochotę na ragdollka to zawsze zapraszam do mojego skromnego wątku <oops> <oops>
Zawsze to lepsze niż nic <lol> <lol>
<lol> <lol>
Kupiłabym, ale wiem, że za chwilę rozglądałabym się za następnym i następnym i następnym 8-) Naprawdę bardzo mi się podobają, tak samo jak nevki, a od nevek jestem uzależniona <serce>dagusia pisze:Kup se ragdolla, a co! Jeden więcej przecież różnicy nie robi <lol>
A maleństwa będą zaraz u Ciebie....<tańczy> <tańczy> <tańczy> stresik już jest??
Ależ nie, nieelsa pisze:Ale, że mam tylko zazdrościć?Fusiu pisze:Jak masz ochotę na ragdollka to zawsze zapraszam do mojego skromnego wątku <oops> <oops>
Zawsze to lepsze niż nic <lol> <lol>
<lol> <lol>No pewnie, że łypię okiem z przyjemnością wielką <mrgreen> <serce> To proszę mi tu jeszcze powiedzieć o ich usposobieniu! <mrgreen>