Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
Sto lat i zdrówka dla Solenizantow
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- yamaha
- Genius Loci
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
O matulu ale jestem niedobra baba
No kocham WAS Dziewczyny kochane na tej wsi robota i cztery łapy całkiem mnie przygniotły
Moje wyobrażenia jak to będzie pojechały nad morze ,a rzeczywistość przyjechała sobie z Kasprowego .
Wstaje z kurami ,a zasypiam na stojaco ze zmęczenia. Cały czas kończymy i skończyc nie możymy , nie ma ludzi ,a jak są to tacy jak w serialowym Ranczo pod sklepem z flaszencją , teraz juz jest super bo pomógł nam pan ogrodnik polecajac swojego znajomego świetnego fachowca i nareszcie wszystko idzie jak trzeba . Ale czasy straszne na remonty i inwestycje pod każdym wzgledem.
Moje psie dzieci skończyły wczoraj pół roku
Niuniek waży 34kg z kawałem ale chłopak miał poważna operacje łapy i cały czas cos go sie czepia teraz mamy uczulenie i wiecznie coś za to jego siostra Gajrucha do 40kg dobija jest wielka , wysoka ma ogromny łeb będzie z niej smok i jest niesamowity bandyta ,a w sumie są bardzo kochane psiuńki. Kalutka pani królewienka jest jej tu super z wywalonym brzucholkiem układa się w najrózniejniejszych miejscach, jednak dla kota metrarz też ma znaczenie Obiecuje ,ze postaram się do Was zagladać i ,a znormalnieje za 2-3 miesiace najwczesniej mam nadzieję Pozdrawiam Was wszystkie i wszystkich bardzo serdecznie z mojej wiochy
Koloruś ( 8-latek ) i Paulina bardzo dziękuja za pamięć i życzenia
No kocham WAS Dziewczyny kochane na tej wsi robota i cztery łapy całkiem mnie przygniotły
Moje wyobrażenia jak to będzie pojechały nad morze ,a rzeczywistość przyjechała sobie z Kasprowego .
Wstaje z kurami ,a zasypiam na stojaco ze zmęczenia. Cały czas kończymy i skończyc nie możymy , nie ma ludzi ,a jak są to tacy jak w serialowym Ranczo pod sklepem z flaszencją , teraz juz jest super bo pomógł nam pan ogrodnik polecajac swojego znajomego świetnego fachowca i nareszcie wszystko idzie jak trzeba . Ale czasy straszne na remonty i inwestycje pod każdym wzgledem.
Moje psie dzieci skończyły wczoraj pół roku
Niuniek waży 34kg z kawałem ale chłopak miał poważna operacje łapy i cały czas cos go sie czepia teraz mamy uczulenie i wiecznie coś za to jego siostra Gajrucha do 40kg dobija jest wielka , wysoka ma ogromny łeb będzie z niej smok i jest niesamowity bandyta ,a w sumie są bardzo kochane psiuńki. Kalutka pani królewienka jest jej tu super z wywalonym brzucholkiem układa się w najrózniejniejszych miejscach, jednak dla kota metrarz też ma znaczenie Obiecuje ,ze postaram się do Was zagladać i ,a znormalnieje za 2-3 miesiace najwczesniej mam nadzieję Pozdrawiam Was wszystkie i wszystkich bardzo serdecznie z mojej wiochy
Koloruś ( 8-latek ) i Paulina bardzo dziękuja za pamięć i życzenia
- Ula
- Agilisowy Rezydent
Piękne Psinki
Danusiu, powolutku znormalnieje
Danusiu, powolutku znormalnieje
- yamaha
- Genius Loci
Alez ja UWIELBIAM takie slonie
No nie ma co mowic, nie ma to jak WIELKI pies
Cudne sa, Danusiu !
Oporzadzaj sie i wracaj tu do nas predziutko
No nie ma co mowic, nie ma to jak WIELKI pies
Cudne sa, Danusiu !
Oporzadzaj sie i wracaj tu do nas predziutko
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Łaaaał Piękne bydlątka 34 kg... a to są jeszcze dzieciaki
Danusiu, a zdjęcia kotów to jeszcze w tym wątku będą kiedyś?
Danusiu, a zdjęcia kotów to jeszcze w tym wątku będą kiedyś?
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Cudne cielaczki
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Psinki regularnie widuję na FB Są śliczne, pozdrawiam Danusiu