Trzymam kciuki za zdrówko kremaczka! <serce>
Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- kosanna
Danusiu zaraz motywacja do zdrowienia Twojemu kotkowi wzrośnie jesli progi jego domu przekroczy mała, puchata księżniczka. Idę o każde pieniądze, że wszystkie siły mu zaraz wrócą, gdy tylko poczuje w powietrzu feromonową perfumę.
:-) i przenikliwy błysk uroczych ślepek. Też się nie mogę się doczekać Waszego dokocenia. :-)
- Ania_83
Zgadzam się w 100% Koloruś dopiero pokaże na co go staćkosanna pisze:Danusiu zaraz motywacja do zdrowienia Twojemu kotkowi wzrośnie jesli progi jego domu przekroczy mała, puchata księżniczka. Idę o każde pieniądze, że wszystkie siły mu zaraz wrócą, gdy tylko poczuje w powietrzu feromonową perfumę.:-) i przenikliwy błysk uroczych ślepek. Też się nie mogę się doczekać Waszego dokocenia. :-)
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ania_83 pisze:Zgadzam się w 100% Koloruś dopiero pokaże na co go staćkosanna pisze:Danusiu zaraz motywacja do zdrowienia Twojemu kotkowi wzrośnie jesli progi jego domu przekroczy mała, puchata księżniczka. Idę o każde pieniądze, że wszystkie siły mu zaraz wrócą, gdy tylko poczuje w powietrzu feromonową perfumę.:-) i przenikliwy błysk uroczych ślepek. Też się nie mogę się doczekać Waszego dokocenia. :-)
oby tylko w pozytywnym znaczeniu tego słowa <lol>
Ja tam już odliczam dni <ok> i jak tylko wszystko się ułoży tak jak planuje Magda ,a nad całą resztą dobre aniołki będa czuwać równo od jutra za miesiąc 19 lutego malutka dziewusia będzie brykać w moim duzym pokoju( a jej siedzibie na początek) <tańczy>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
asiek pisze:Głaski dla Kolorusia-na pewno będzie lepiej. Cieszę się że "kręciołka" zamieszka u ciebie.Będziemy wymieniać doświadczenia co do posiadania pary brytkowo -selkirkowej <mrgreen> Oby ci czas oczekiwania szybko minął. <ok>
OJ SUPER to ja bardzo chętnie skorzystam z tych doświadczeń brytkowo-selkirkowych
Asiek masz pięknego kocurka selkirkowego ,aż zajrzałam do Twojego wątku kolorki ma przecudne.
Brytuś tez pięknota <lol>