Muszu i Balbina;D moja kocia miłość ;)
-
hehe dokładnie ;) Muszu to mala kokietka tylko do oglądania byle nie dotykać a Balbina to taki mały zbój Podgryza Muszu kiedy tylko jest ku temu okazja, <diabeł> w nocy przychodzi bez względu na porę nie zważając że śpimy i domaga się pieszczot;D a jak nikt się nie garnie to urządza o 3 nad ranem serenady przy łóżku ;)kotku pisze:Balbinka ma w sobie coś z urwisa w tych nieprzeniknionych oczach
A Muszu taka słodka dziewczynka...
Piękne futerka. Gratuluję! 8-)
-
Ale fajnie Mój kotek nie urządza serenad więc niestety nie wiem co tracę.muszu55 pisze: hehe dokładnie ;) Muszu to mala kokietka tylko do oglądania byle nie dotykać a Balbina to taki mały zbój Podgryza Muszu kiedy tylko jest ku temu okazja, <diabeł> w nocy przychodzi bez względu na porę nie zważając że śpimy i domaga się pieszczot;D a jak nikt się nie garnie to urządza o 3 nad ranem serenady przy łóżku ;)
Musicie mieć tam w domku bardzo wesoło! Super, że laski tak się uzupełniają. I wyglądem i charakterkiem.
Czekam na dalsze fotoreportaże!
-
heheh ja nie wiem czy coś tracisz przynajmniej spokojnie śpisz gaduła w nocy jest okropna a jak nic już nie skutkuje to przysuwa tego swojego ryjka do mojej twarzy tak blisko, że aż wąsami kizia i chyba sprawdza, czy oby na pewno nie chce jej pomiziaćkotku pisze:Ale fajnie Mój kotek nie urządza serenad więc niestety nie wiem co tracę.muszu55 pisze: hehe dokładnie ;) Muszu to mala kokietka tylko do oglądania byle nie dotykać a Balbina to taki mały zbój Podgryza Muszu kiedy tylko jest ku temu okazja, <diabeł> w nocy przychodzi bez względu na porę nie zważając że śpimy i domaga się pieszczot;D a jak nikt się nie garnie to urządza o 3 nad ranem serenady przy łóżku ;)
Musicie mieć tam w domku bardzo wesoło! Super, że laski tak się uzupełniają. I wyglądem i charakterkiem.
Czekam na dalsze fotoreportaże!
Muszu za to ułoży sie na zagłówku łóżka i całą noc tam spędza spokojnie i bez zbędnych awantur