Muszu i Balbina;D moja kocia miłość ;)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
muszu55

Muszu i Balbina;D moja kocia miłość ;)

Post autor: muszu55 »

Witam serdecznie,
Nadszedł dzień kiedy wraz z moimi dziewczynami postanowiłyśmy się przedstawić , a czytujemy forum odkąd pojawiła się w naszym domu Muszu więc ok.7 m-cy.
Przygoda z kotami zaczęła sie dość spontanicznie tak jak i zakup Muszu. Spontaniczny i zupełnie nieprzemyślany. Jak można się domyśleć pochodzi ona z pseudo-hodowli z Częstochowy nad czym do dziś dnia ubolewam ;/
Została sprzedana zdecydowanie za wcześnie a skutki bezmyślności mojej i sprzedającej są co rusz odczuwalne. Muszu jest kocim dzikusem, na rękach sie kręci, wierci marudzi i gryzie;/ Dlatego od samego początku planowałam szybkie dokocenie dla dobra Futrzaka:D
Oczywiście nauczona na własnych błędach zaparłam się, że ma to być albo rasowy futrzak z hodowli tak jak należy albo żaden!!
Wiercąc dziurę w brzuchu mojemu TŻ -owi i pokazując dziesiątki zdjęć mniejszych i większych brytków próbowałam uświadomić ,że towarzystwo dla Muszu jest NIEZBĘDNE ;).
Efekt żebrania jaki był można się domyślić <klaszcze>
Pozostało wybrać kolejne futerko a wiedziałam tylko, że ma to być bezapelacyjnie szylkretowa panienka :-P
Czas upływał, Muszu rosła a decyzja nie podjęta, wtedy znalazłam hodowlę Pani Iwony Key Pax PL* z Łodzi a w niej 9-miesięczną Iness czarny szylkret, czyli spełnienie marzeń :D
Oszalałam! Jeszcze tego samego dnia zadzwoniłam i wypytałam o dziewczynę a kilka dni później juz była z nami :D :D <klaszcze>

U nas dostała imię Balbina ale i tak jest Ineską, Grubas, Czarnuszek, Balba a przez TŻ-a zwana Futrzasiem ;)
Jest ona kotem idealnym! Do miziania, tarmoszenia przez dzieci, do wszystkiego:D
a najważniejsze, że z Muszu dogadują się koncertowo :D Balbina uczy ją wszystkiego co kocie a ja się rozpływam ze szczęścia :D
Wieczorem powalczę z wklejeniem zdjęć mam nadzieję, że nie będzie problemów.
Pozdrawiam
Ewelina
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Witaj :) i koniecznie wklej zdjęcia :-)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Witam i również wypatruję zdjęć. :foto:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Witam serdecznie na forum :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Witam na forum :-) Czekamy na fotki pięknych zapewne koteczek :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Witam na forum :-)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Ja też bardzo ciepło witam na forum :-)

i z wielką niecierpliwością czekam na foteczki, czarnej szylkretki jeszcze nie widziałam :-D

:kotek: :kotek:
bebeluna

Post autor: bebeluna »

to już wiem dlaczego moja Luna to taka dzikuska, z tego samego powodu co twoja pierwsza kicia, a nie przyszło mi to do głowy :-/ i stąd moje pytanie czy teraz jak masz dwa pupilki zmienił się charakter Muszu?
muszu55

moi drodzy pierwsza próba wklejenia fotek;) na pierwszy ogień idzie Muszu:
Obrazek
muszu55

Obrazek
Zablokowany