Stado
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
-
- Hodowca
Ania i Krzysiek pisze:No...
Nie ma to jak ciężka praca :-) :-P
Mały Lew pisze:Koty zupełnie opanowały komputerowe sztuczki i jak widać głównie na forum przebywająŚliczne te pysie takie, że nic tylko tulić i głaskać. Od razu widać kto tam u Ciebie rządzi :-)
_________________________________________________________Mago pisze:Tak też się poczułamSowa pisze:... czujcie się zhakowani.
W jakim kolorze Hak ma/będzie mieć oczyska? Zielone może?
- Sowa*
Na ciemnym tle - a takie ma forum lepiej widać wskaźnik myszy, jest więc na co polować.

Hak ma mieć zielone oczyska jako srebrzyściak ns 11.
Mimo, ze sa z Korkiem w jednym wieku, to Haker jest znacznie drobniejszy, ale tez ruchliwszy i bardziej miziasty.
Post z 18. października 2008:
To co za oknem jest zawsze ciekawsze niż to co w domu:

Tyle,że za oknem, jak mówi doświadczenie Bimbra i Prezesa, nie ma miski...

Miłego weekendu

Hak ma mieć zielone oczyska jako srebrzyściak ns 11.
Mimo, ze sa z Korkiem w jednym wieku, to Haker jest znacznie drobniejszy, ale tez ruchliwszy i bardziej miziasty.
Post z 18. października 2008:
To co za oknem jest zawsze ciekawsze niż to co w domu:

Tyle,że za oknem, jak mówi doświadczenie Bimbra i Prezesa, nie ma miski...

Miłego weekendu

-
- Hodowca
Ania i Krzyś pisze:Pięknie :-)
Całą kocia część stada razem :-)
Małgosia pisze:Fajne ujecie, wszystkie razem i kazdy w innym kolorze:)Sowa pisze:To coi za oknem jest zawsze ciekawsze niż to co w domu:
Super kociaki.
Pozdrawiam
Malgosia i Max
____________________________________________________Mały Lew pisze:Wspaniała brygada, widać że "objętościowo" lila dominuje. Miód na oczy! Tyle kolorów, mmm...
-
- Hodowca
Małgosia pisze:Jest piekny.Kawal chlopa.Sowa pisze:Chłop z Korka na schwał - jak widać![]()
Bardzo mi sie podoba.
Pozdrawiam
Malgosia i Max
__________________________________________________Anita pisze:Właścicielko STADA, posiadasz śliczne futrzaki. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Jak Ty sobie radzisz? Musisz być niesamowitą osobą. Miło mi Cię poznać.
- Sowa*
Dziekuje za komplementy, zapraszam na bloga, tam jest też o radzeniu sobie z taką ilością zwierzaków.
No i - muszę się pochwalić, od jutra zaczynamy z Luna
studia podyplomowe "Psychologia zwierząt" na Szkole Wyższej Psychologii Społecznej. Zostaniemy dyplomowanymi zooposycholożkami 
Właściwie - nie odpowiedziałam na pytanie, dopiero teraz widzę.
Jak ja sobie radzę? Proste: - JA MOJE STADO KOCHAM :-)
No i - muszę się pochwalić, od jutra zaczynamy z Luna

Właściwie - nie odpowiedziałam na pytanie, dopiero teraz widzę.
Jak ja sobie radzę? Proste: - JA MOJE STADO KOCHAM :-)
-
- Hodowca
Mały Lew pisze:Korek rośnie jak na drożdżach - Prezes jak widać na wszystko ma "oko"
Kochane futrzaki, samej sielanki Wam życzę :*
Ania i Krzyś pisze:Korek wygląda jak wielki zły wilk :-)
Piękniste oba.
selkirkbri pisze:jakie śliczne zdjęcia :-) :-) mizianki dla obu kociaków
________________________________________________________Anita pisze:Tak sobie myślałam, życzę Ci więc wiele pociechy ze Stadka i uśmiechu na co dzień. Mój Stefan wydziela mi czułości. Nie pozostaje mi nic innego tylko przesłać je wszystkie Twoim futrzakom.Sowa pisze:Właściwie - nie odpowiedziałam na pytanie, dopiero teraz widzę. Jak ja sobie radzę? Proste: - JA MOJE STADO KOCHAM :-)