Guru Agilis Cattus*PL
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Właśnie wczoraj nadeszła ta upragniona chwila, o której tak bardzo marzyłam
Enya pokonała ostatnie lody i znowu usłyszałam jej kochany motorek na swojej klacie <serce>
Nie wspomnę już o traktorze a nawet kombajnie leżącym oczywiście obok nas <mrgreen> Tego uczucia nie da się tak łatwo opisać to wszystko trzeba po prostu przeżyć.
Futerkowe dzieci bawią się, jedzą i brykają razem a to wszystko za sprawą tego małego Grzdyla <zakochana>.
Guru to prawdziwy terrorysta <diabeł>, wszystko kręci się wokół rudego pysia począwszy od podrapanych pleców bo wspina się po nich jak po drabinie a na nocnym mymłonie skończywszy oczywiście z łaputką w miseczce. <lol> <lol>.
Brak zainteresowania się chłopczykiem przez krótką chwilę to alarm pożarowy <diabeł>
Mamy z Enyulką pełne ręce i łaputki roboty, a z takiego poukładanego domku pochodzi ..... <mrgreen> <mrgreen>
Jedno jest pewne życie bez Guru to już nie życie ...... :-)
dwa kochane ogonki <serce> <serce>
to niewinne pysio
Enya pokonała ostatnie lody i znowu usłyszałam jej kochany motorek na swojej klacie <serce>
Nie wspomnę już o traktorze a nawet kombajnie leżącym oczywiście obok nas <mrgreen> Tego uczucia nie da się tak łatwo opisać to wszystko trzeba po prostu przeżyć.
Futerkowe dzieci bawią się, jedzą i brykają razem a to wszystko za sprawą tego małego Grzdyla <zakochana>.
Guru to prawdziwy terrorysta <diabeł>, wszystko kręci się wokół rudego pysia począwszy od podrapanych pleców bo wspina się po nich jak po drabinie a na nocnym mymłonie skończywszy oczywiście z łaputką w miseczce. <lol> <lol>.
Brak zainteresowania się chłopczykiem przez krótką chwilę to alarm pożarowy <diabeł>
Mamy z Enyulką pełne ręce i łaputki roboty, a z takiego poukładanego domku pochodzi ..... <mrgreen> <mrgreen>
Jedno jest pewne życie bez Guru to już nie życie ...... :-)
dwa kochane ogonki <serce> <serce>
to niewinne pysio
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
też mam serce na ramieniu jak tylko o tym pomyślę , dosłownie nie wiem jak jutro te 8h w pracy wytrzymamUla pisze:Jak ta biedna Enya sobie sama poradzi,kiedy Ty pójdziesz do pracy <?> <?> <?>
Ale cóż siła wyższa przecież ktoś na te futerka musi pracować
I tak kochane Dziewczyny nie ma co zazdrościć tylko o malutkich misiach dla swoich futerek jak najszybciej pomyśleć. Wiem, że teraz to łatwo jest mi mówić bo Guruś na moich kolanach się wyleguje
Ale moje pierwotne plany co do kotków (tj. koloru, płci ) również były zupełnie inne , Dorszka wie zresztą najlepiej <lol> a życie pokazało zupełnie coś innego.Może tak własnie miało być, niczego nie żałuję <mrgreen>
Mocno trzymam kciuki za kremusia dla Mago i za koteczka dla Uli, chociaż nie zdradziła nam jaki Jej i Czesiowi najbardziej się podoba. <oops>
zrobimy małą przerwę bo będzie przesyt