PUFA

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Kup sobie od razu paczkę michałków <lol> żeby oczywiście umilić kotu zabawę dołączając szeleszczące kuleczki ze sreberek <lol>
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

Dzisiaj nas dopadł leń :) Obie za najlepszą zabawę uznałyśmy przeleżenie w łóżku cały dzień :) Po południu jednak troszkę nam się znudziło to leżenie i robiłyśmy to : ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

O nieeee, złożyłaś tor w kółko! <lol>
No to teraz zamiast ganiania będzie polegiwanie, już widać, że Pufie wygodnie ;-))
Awatar użytkownika
Renia

Kolejna sztuka wie lepiej od nas do czego służy tor <lol>
Awatar użytkownika
nikaxx

To nie ja tak g poskładałam ja wiedziałam że tak nie można :)
Mój mąż tak to wymyślił jak ja w pracy byłam <lol>
Próbowałam porozkładać ale już za późno nie interesuje Pufkę jak nie jest złożony w kółko <lol>
Awatar użytkownika
nikaxx

Jakby ktoś się pytał to żyjemy :) Nikt za nami nie tęskni ;-( takie jesteśmy tu zapomniane już sama do siebie posty piszę buuuuuuuu... jak mi źle :)
Mamy z Pufką milion spraw na głowie no i oczywiście z moim mężem ;)
Dojrzeliśmy do zmiany mieszkania w październiku opuszczamy naszą wynajmowaną kawalerkę na rzecz większego i naszego (jupi) mieszkanka. Ciekawi mnie jak Pufa zniesie przeprowadzkę w nowe miejsce. Mam nadzieję że będzie okej nareszcie będzie miała balkon zabezpieczony i będzie mogła po nim biegać :)
Dzisiaj odtańczyła taniec radości z powodu wołowiny normalnie co za kot. Fakt ostatnio był kurczak i to dość długo więc ja wszystko rozumiem ale chyba wszyscy sąsiedzi dzisiaj usłyszeli o tym że kot dostał co innego:) Tańcowała przy tej misce aż miło zjadła w minutę tak łapczywie że czkawki dostała :haha: to się nazywa odkurzacz i jeszcze się dopominała o więcej :)komicznie wyglądała tuptając na około miski w takim stanie jej jeszcze nie widziałam: Dzisiaj przyszło zmówienie z animali i dużo mokrego jedzonka zobaczymy może coś jej zasmakuje tak samo ja wołowinka :)Pozdrawiamy radośnie ja z powodu mieszkania Pufa wołowinki <lol>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Tęsknimy i nie zapominamy!

Ja też mam taką zabawkę w domu (Gatta dostała na urodziny od brata), i duże i małe koty się bawią, ale te największe uwielbiają w niej spać - wtedy koniec zabawy... U mnie też złożona w kółko, bo Ino nie zna się na razie na bieganiu "wzdłuż", za to kręcąca się w kółko i zawsze wracająca do niej kulka to jest to!

Gratuluję zmiany mieszkania, a już najbardziej tego, że wreszcie będzie własne <klaszcze>
Awatar użytkownika
Renia

Ogromne gratulacje <klaszcze> większe mieszkanie= większa pojemność. Teraz czas na wybór : dziecko? drugi kot? <lol>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Przeprowadzka uwielbiam to słowo, to dla mnie miód na serce ,
uwielbiam zmieniać miejsce zamieszkania , gratuluję <klaszcze>
Awatar użytkownika
nikaxx

Dokocenie spoko w każdej chwili w sumie to chciałabym bardzo i to już ...ale z wizją nowego mieszkania jest i nowy kredyt
Codziennie sobie powtarzam że kredyt to mój przyjaciel ;) ale co miesiąc wpłacam do banku 3/4 kota ( tylko że w złotówkach ;P ) <tańczy>
Pożyjemy zobaczymy ;)

z opowieści o moim najukochańszej kotce :
Pewnie u was też jest budzik niepotrzebny ;) U mnie on dzwoni nie po to żeby mnie obudzić ale po to żeby Pufa wiedziała że już może po mnie poskakać.Dzisiaj też tylko usłyszała budzik a już była na moich plecach żeby trochę pougniatać. Mi się niestety dobrze spało ,więc nie bardzo reagowałam ale w końcu jak zaczęła mi miałczeć do ucha to się do niej odwróciłam ....żeby wytłumaczyć że Pańcia to chce jeszcze pospać- niestety nie zdążyłam ...Pufa przywaliła mi centralnie w nochal z łapki (tj z "liścia ")... <rotfl> dobrze że bez pazurków ...dostała porcję głasków bo w sumie z takim argumentem nie ma co dyskutować ....

w sumie.... to chyba podchodzi pod przemoc w rodzinie ? <lol>
Zablokowany