Fellow Kates Akis - FELEK:)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
beniagor
Hodowca

Post autor: beniagor »

Ach jaki kocurrro piękny, miziam mocno :kotek:
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Dzięki :kiss: Tunel dla Felka okazał się dobrym zakupem. Uwielbia bawić się w nim, a nawet tak sobie w środku posiedzieć lub pokimać ;-)) .
Ostatnio z rana łobuz mały jak nudzi się to zaczyna pogryzać mnie lub męża za stopy :-x Jak zostanie przez nas pogoniony, to kolejnym celem niesfornego Felka staje się maltanka. Dzisiaj łomot taki jej spuścił , że szkoda mi białej ;-( Ona jak go już widzi na łóżku, to wieje błyskawicznie. Felek widząc, że biała panicznie boi się go, wykorzystuje to <diabeł> :axe:
Jeszcze yorczka nie dała sobie dosłownie wejść na głowę, bo to przecież terrier "twardy charakterek" <lol>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Angee pisze:Dzięki :kiss: Tunel dla Felka okazał się dobrym zakupem. Uwielbia bawić się w nim, a nawet tak sobie w środku posiedzieć lub pokimać ;-)) .
Ostatnio z rana łobuz mały jak nudzi się to zaczyna pogryzać mnie lub męża za stopy :-x Jak zostanie przez nas pogoniony, to kolejnym celem niesfornego Felka staje się maltanka. Dzisiaj łomot taki jej spuścił , że szkoda mi białej ;-( Ona jak go już widzi na łóżku, to wieje błyskawicznie. Felek widząc, że biała panicznie boi się go, wykorzystuje to <diabeł> :axe:
Jeszcze yorczka nie dała sobie dosłownie wejść na głowę, bo to przecież terrier "twardy charakterek" <lol>
Angee oj to macie wesoło <lol>

mój znajomy tez ma taki duecik i gdy jestem u niego jestem wręcz zachwycona przyjaznią psio-kocią i to dwa chłopaki, a śpią w nocy panu na głowie( każdy ma swoje ucho) , a najbardziej mi sie podoba ,że pies Franciszek jest połową kocura <lol>
kotku

Post autor: kotku »

To wszystko wasza wina, że Felek terroryzuje resztę bo nie dajecie się gryźć po nogach! <lol>
Oczywiście żartuję. My z TŻ'tem już wypracowaliśmy system zawijania się w kołdrę wyjątkowo szczelnie :aaa:
Tak jak Danusia napisała, macie wesoło a już na pewno ciekawie <klaszcze>
Głaski dla wszystkich stworzonek :kotek: :pies: :pies:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

<zakochana> Jaki on piękny <zakochana>
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

nie sadzilam,ze tunele sa takie twarzowe.... pięknie sie kocurro rozrasta <serce>
Awatar użytkownika
Angee

Wielkie dzięki :-)
Danusia pisze:...

Angee oj to macie wesoło <lol>

...
oj wesoło... <lol>
kotku pisze:...My z TŻ'tem już wypracowaliśmy system zawijania się w kołdrę wyjątkowo szczelnie :aaa:
...
My też będziemy musieli jak najszybciej taki system wypracować <lol>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

<zakochana>

A Felek nie marzy o towarzyszu do zabaw? Coby poranki nudne nie były? <diabeł>
Awatar użytkownika
Angee

Dracanka pisze:<zakochana>

A Felek nie marzy o towarzyszu do zabaw? Coby poranki nudne nie były? <diabeł>
Dracanko, Feluś na pewno marzy o kompanie. Zdaję sobie sprawę, że jest mu czasem smutno, bo nie ma z kim się pobawić. Niestety o dokoceniu na obecna chwilę nie ma teraz mowy ;-(
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

przepiękny kot :kotek: <zakochana>
Zablokowany