Gdyby jeszcze zdjęcia były ostre... <diabeł>
Avari FaBriCat*Pl
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- kosanna
I bardzo dobrze, dzięki temu można zabrać się w końcu za robotę, zamiast godzinami wpatrywać się w Twojego kota!Julcik pisze:Wieeemkosanna pisze: Gdyby jeszcze zdjęcia były ostre... <diabeł>:-) ("przyganiał kocioł garnkowi") <mrgreen>
:-)
Ale aktualnie nie mamy sprzętu...
A, że Avari jak zobaczy aparat to robi wszystko,żeby tylko nie mieć zdjęcia to już w ogóle..
Buu
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Ale nam się futro gubi! Ło mamo! <shock>
Hm... Mam rowerek treningowy, który stoi w moim pokoju.. Jest nieużywany totalnie no chyba,że pełni funkcję wieszaka na torebki <roll> Ale ostatnio zainteresował się nim Avari. Baaaardzo mu się spodobał spał na nim i w ogóle... <mrgreen>

Ech.. Musimy przytyć kota.. Ale to niejadek taki <gwiżdże> Dba o linię

Grubiutkie łaputki <zakochana>

Miau :->

Kolejne grubiutkie łaputy <zakochana>

No to zdjęć starczy do kwietnia <diabeł>
Hm... Mam rowerek treningowy, który stoi w moim pokoju.. Jest nieużywany totalnie no chyba,że pełni funkcję wieszaka na torebki <roll> Ale ostatnio zainteresował się nim Avari. Baaaardzo mu się spodobał spał na nim i w ogóle... <mrgreen>

Ech.. Musimy przytyć kota.. Ale to niejadek taki <gwiżdże> Dba o linię

Grubiutkie łaputki <zakochana>

Miau :->

Kolejne grubiutkie łaputy <zakochana>

No to zdjęć starczy do kwietnia <diabeł>
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Agnieszka7714
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Może coś w tym jest? :-PAlicja pisze:Też się sypiemy, a pointka moja także niejadek-wymyślaczCzyżby jakieś geny specyficznego apetytu? :-P
Soniu dałabym Ci medal jakby się udało.. Bo to tak wybredny kot jest,że szkoda gadać <diabeł>Sonia pisze:Wcale nie widać po Avarku, że za chudy. Jest cudniasty, a jak chcesz go podtuczyć to poślij go do mnie, bo u mnie jakoś koty nie chcą chudnąć <mrgreen>
<lol> Chyba trzeba będzie... Trenuje chłopak od wczoraj zawzięcie <lol>Kamiko pisze:Ty mu zabierz ten rowerek, bo on chyba zamierza jeszcze parę kilo zrzucić <lol>
Wygląda
Ja staram się zawsze chociaż telefon mieć przy sobie coby okazji nie przegapić <roll>Agnieszka7714 pisze:O matulu ale się uśmiałam. <lol> <lol>![]()
. Takie zdjęcia zrobić to nie lada talent. Boskie. A kocur jest rewelacyjny. Jak ja bym chciała mieć taki rowerek, tylko miejsca brak, a na normalnym jeździć nie mogę
Cała rodzinka się zbiegła i oglądała treningi <lol>
U nas rower stacjonarny był hitem przez pierwsze 3 miesiące potem opanowały go torebki <diabeł> A teraz Avar 8-)

Na dobranoc <zakochana>