Nie? No coś Ty, nie wygłupiaj się
Tajga
- yamaha
- Genius Loci
Re: Tajga
<lol> No troche Cie rozumiem, bo tutaj naprawde sie nie da wejsc "na chwileczke" <lol>
Àle tak zupelnie absolutnie i totalnie to nie znikaj.... uwierz mi (z doswiadczenia), ze jak czlowiek zdyscyplinowany, to i na forum sie 15 minut dziennie znajdzie
Àle tak zupelnie absolutnie i totalnie to nie znikaj.... uwierz mi (z doswiadczenia), ze jak czlowiek zdyscyplinowany, to i na forum sie 15 minut dziennie znajdzie
- Miss_Monroe
- Moderator
Ja bym i tak mimo podania tych preparatów zrobiła badanie kału.
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Beate, Tajga jest kokietką, oj jest :-) Mamy takiego kolegę co to kotów niby nie lubi, ale jak do nas przychodzi to głównie na Tajgę patrzy <lol>
Lenko, masz rację z tym badaniem, lepiej wiedzieć co i jak :-)
Fusiu, na pierwsza półkę może się nie załapię, ale jak pokazuje przykład Lenki - one lubią się mnożyć
yamaha, Betuś - 15 minut? Ja z tych, co to "ale jeszcze tylko minutkę, bo muszę zajrzeć jeszcze tylko tu, i tu, i tu" Zero samodyscypliny w tym przypadku <lol>
Ale za to jak już się obrobię, to sobie zrobię taki dzień, że nic tylko będę Wasze opowieści czytać i Wasze piękne koty oglądać (oczywiście z przerwami na zajmowanie się kotem własnym :-) ) Fajnie, nie?
A teraz pozdrawiam i
Lenko, masz rację z tym badaniem, lepiej wiedzieć co i jak :-)
Fusiu, na pierwsza półkę może się nie załapię, ale jak pokazuje przykład Lenki - one lubią się mnożyć
yamaha, Betuś - 15 minut? Ja z tych, co to "ale jeszcze tylko minutkę, bo muszę zajrzeć jeszcze tylko tu, i tu, i tu" Zero samodyscypliny w tym przypadku <lol>
Ale za to jak już się obrobię, to sobie zrobię taki dzień, że nic tylko będę Wasze opowieści czytać i Wasze piękne koty oglądać (oczywiście z przerwami na zajmowanie się kotem własnym :-) ) Fajnie, nie?
A teraz pozdrawiam i
- Miss_Monroe
- Moderator
Tajga jest śliczną koteczką, ma bardzo ładne umaszczenie