Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
dagusia

Re: Lucek, Leoś i Jadwinia

Post autor: dagusia »

ALe masz piękny taras!! Super!! :ok: I to łoże mmmmmm.... chciałabym być Twoim kotem i wylegiwac się na nim :haha: :haha: :haha:

Ps Yam powidz TŻtowi, że to jest kot na baterie- nie jest prawdziwy, może uwierzy <lol>
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Haniu jak milo u Ciebie na tarasie <ok> i moja ulubienicą Jadwinia zapozowala nawet do zdjęcia <zakochana> <zakochana> <zakochana> kocham ją :-) <serce>
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Ja natomiast jestem zadeklarowaną fanką Leośka. Przez niego trafiłam do Mazurii co zaskutkowało Bohunem, z Mazurii do Estery, która miała kotkę hodowlaną od Kasi i to mi dało Svena. Zobacz, Leośku, jak pozytywnie zmieniłeś moje życie, jak mogłabym Cię nie kochać? <zakochana>
Awatar użytkownika
beev

A ja nie znalazłam klona Jadwini i dlatego w domu pojawiła się Fida :haha: <serce>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Piękne są Twoje koty. <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Dopiero teraz przebiłam się przez te ostatnie 20 stron. Historia bardzo emocjonalna. Rozumiem co czujesz. :hug: :hug:

Trzymam kciuki za dalsze losy Kotuni <ok>
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Niesamowicie pomysłowa dziewczynka z Jadwini <mrgreen> Piękne są Twoje koty <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Kamiko pisze:Matko jaka mina jakbym Carmisię widziała , cała mamunia <serce>
Leoś jest rzeczywiście bardzo mamusiowaty <mrgreen> Nawet mam taką teorię, że tak do mnie lgnie, bo potrzebuje większej kobiety, która go przytuli do "mymłona" <lol>

Aga L. pisze:Ja natomiast jestem zadeklarowaną fanką Leośka. Przez niego trafiłam do Mazurii co zaskutkowało Bohunem, z Mazurii do Estery, która miała kotkę hodowlaną od Kasi i to mi dało Svena. Zobacz, Leośku, jak pozytywnie zmieniłeś moje życie, jak mogłabym Cię nie kochać? <zakochana>
Oj zawrócił ten kot w głowach kilku osobom <lol> a mnie straszliwie cieszy, że mój ci on <zakochana> A Mazuria i Estera to wiadomo, KLASA :ok: Lepiej trafić nie mogłaś, kobieto <mrgreen>

beev pisze:A ja nie znalazłam klona Jadwini i dlatego w domu pojawiła się Fida :haha: <serce>
Fida jest cud, ma kitki jakich moja Jadzia nie ma i mieć nie będzie <mrgreen> i ciało długie a szczupłe, którego moja Jadwinia tym bardziej nigdy nie uświaczy <lol>

Fusiu pisze:Dopiero teraz przebiłam się przez te ostatnie 20 stron. Historia bardzo emocjonalna. Rozumiem co czujesz. :hug: :hug:

Trzymam kciuki za dalsze losy Kotuni <ok>
Nie dzwonią niestety :(((( Dalej mam jej książeczkę zdrowia...

beev pisze:i moja ulubienicą Jadwinia zapozowala nawet do zdjęcia <zakochana> <zakochana> <zakochana> kocham ją :-) <serce>
Ja też <lol> Więc dla Ciebie i dla mnie całe dwie Jadwinie <mrgreen>

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
beev

dziękuję Haniu kochana na jakiś tydzień jestem usatysfakcjonowana <lol> kocham ją i nic na to nie poradzę mimo że nie ma pędzelków i powabnej figury ;-)) <serce> <serce> gdyby nie ona to nie miałabym dziś swojej rudej córeczki <ok>
Dorotea

Post autor: Dorotea »

Wszystko piękne, koty piękne, taras cudny...ach nie mogę się napatrzeć :-) ....

Dalej siedzę, patrzę i podziwiam..... <zakochana> <zakochana> <serce>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Jadwinia z przodu, czy z tyłu, zawsze śliczna <zakochana>
Zablokowany