Bella & Carlos
- dagusia
Re: Bella & Carlos
Ty wróciłaś i już masz zdjęcia a ja jakoś ogarnąć moich wakacyjnych nie mogę :-)
Byłam na Fuercie 2 lata temu i bardzo mile wspominam :-) wrocilabym tam jeszcze raz <mrgreen> Nawet mieliśmy takie same autko tylko ze białe <lol> ta wielka "dzika" plaża w Corralejo <zakochana> wspomnienia mi wróciły <oops>
Byłam na Fuercie 2 lata temu i bardzo mile wspominam :-) wrocilabym tam jeszcze raz <mrgreen> Nawet mieliśmy takie same autko tylko ze białe <lol> ta wielka "dzika" plaża w Corralejo <zakochana> wspomnienia mi wróciły <oops>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Dagusiu to ja tu Ciebie mocno mobilizuję!!!! Bardzo chętnie obejrzę Twoje fotki i plażę w Corralejo (tam nie dotarliśmy)
- dagusia
To ominęłas najpiękniejsza według mnie plaże na fuercie :-) wielka z białym piaskiem z Sahary :-) Ja teraz byłam na dominikanie ale specjalnie dla Ciebie odkopie zdjęcie tej plaży :-)AgnieszkaP pisze:Dagusiu to ja tu Ciebie mocno mobilizuję!!!! Bardzo chętnie obejrzę Twoje fotki i plażę w Corralejo (tam nie dotarliśmy)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Weekendowy Carlosik

- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ależ ten przystojniak ma spojrzenie na pierwszym zdjęciu <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A gdzie Belluchna?
A gdzie Belluchna?
- norka
- Agilisowy Rezydent
ach Carlosie , Carlosie jaki Ty jesteś cudnie brysiowy <zakochana> <zakochana> .......do zakochania jeden krok.... :-) :-)
- Miss_Monroe
- Moderator
Z powodu kłopotów z podjęciem decyzji, w którym rondelku byłoby wygodniej położył się między nimi <mrgreen> Pewnie jak Bella będzie chciała poleżeć w rondelku lewej to jego atrakcyjność wzrośnie w sekundę <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Dokładnie, pewnie nie mógł się zdecydowaćMiss_Monroe pisze:Z powodu kłopotów z podjęciem decyzji, w którym rondelku byłoby wygodniej położył się między nimi <mrgreen> Pewnie jak Bella będzie chciała poleżeć w rondelku lewej to jego atrakcyjność wzrośnie w sekundę <lol>

Piękności <zakochana>

- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Carlosik ma piękny kolor futerka, takie mocno ciemne się wydaje, ślicznie kontrastuje z oczkami <serce> <serce> <serce>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Zmęczył się miś <zakochana>
dokonywaniem wyboru <lol>