Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY
- yamaha
- Genius Loci
Re: Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DO
<lol> za "ogrzewanie podlogowe" - i jakie praktyczne : grzeje tylko tam, gdzie TZ postawi stopy !
Soniu : kiedy wlasnie ona jakos bardzo klakow nie gubi... znaczy sie gubi, ale nie jakies nieprzyzwoite ilosci, i w dodatku bardzo latwo sie je "zbiera" bo to takie puchane "kupki". No oczywiscie tam, gdzie sie wyleguje, to kudly do zbierania sa w ilosci sporej, ale "nie fruwaja" po domu...
Soniu : kiedy wlasnie ona jakos bardzo klakow nie gubi... znaczy sie gubi, ale nie jakies nieprzyzwoite ilosci, i w dodatku bardzo latwo sie je "zbiera" bo to takie puchane "kupki". No oczywiscie tam, gdzie sie wyleguje, to kudly do zbierania sa w ilosci sporej, ale "nie fruwaja" po domu...
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
A u mnie to masakra jakaś. Brysia ma super futerko, przejadę ręką to parę włosków zostaje. A Tami to całymi kępami mogę wyciągać, tak się sypie strasznie.
- yamaha
- Genius Loci
Czasem mi sie wydaje, ze krotkie futro jest gorsze od dlugiego...
Bylismy ostatnio u znajomych i wzielam doslownie na chwile ich buldoga francuskiego na rece.
<strach> moj czarny golf wygladal jakbym sie tarzala z pol godziny po psiej budzie <strach>
A "wybranie" tych krotkich wloskow z golfa zajelo mi pol dnia (bo szczotka nie schodzilo, takie byly "powbijane").
Bylismy ostatnio u znajomych i wzielam doslownie na chwile ich buldoga francuskiego na rece.
<strach> moj czarny golf wygladal jakbym sie tarzala z pol godziny po psiej budzie <strach>
A "wybranie" tych krotkich wloskow z golfa zajelo mi pol dnia (bo szczotka nie schodzilo, takie byly "powbijane").
- Molly
jak fajnie było zobaczyć Missy na filmiku, myślałam, że na zdjęciach widać jej ofutrzenie - ale nie... na filmie to jest dopiero fuuutroooo:D
A ta mała z rozjechanymi łaputami srajda przepocieszna
Co do sierści piesków to jest ostrzejsza niż futerko naszych krótkowłosych kotów, pewnie dlatego Ci się tak nawbijała
A ta mała z rozjechanymi łaputami srajda przepocieszna
Co do sierści piesków to jest ostrzejsza niż futerko naszych krótkowłosych kotów, pewnie dlatego Ci się tak nawbijała
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Film pierwsza klasa
Uśmiałam się po pachy z miejsca <rotfl> Ale fakt, chwila się liczy <mrgreen>
Ja poproszę o więcej filmików z Missy, bo choć zdjęcia piękne to dopiero film to jest to
Missy cudna <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ja poproszę o więcej filmików z Missy, bo choć zdjęcia piękne to dopiero film to jest to
Missy cudna <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Missy ma rację
Yamaha powyrzucaj te szczotki, jestem za 
- wb_płock
Missy
kochany futrzak, przypomina mi Belize
- Molly
Missy masz włosy między palcami, a nam mówiono, że włosy między palcami rosną tym coo..... <lol>
- yamaha
- Genius Loci
<shock> ja powiedzonka nie znam !
Kto to ma wlosy miedzy palcami niby ?
Kto to ma wlosy miedzy palcami niby ?