asiunia0312 pisze:Yamaha mogła mi pokazać plamy łapką, albo poinformować głośnym miauu, a nie odrazu przy pralce majsterkować <zły> <lol>
Dobrze dziewczyna chciala, a tu prosze, tak sie jej odwdzieczaja <kciukwdół>
(poza tym, jak sie w pralce kreci, to naszym kiepskim ludzkim wzrokiem i tak bys nie zdazyla plam zauwazyc.... <gwiżdże> )
:->
Yamaha czyżby Pani Missy Cię przeszkoliła jak należy prać <lol> ?
yamaha pisze:No wiesz co !
4.5 kg to zaden pulpet !
Dla mnie to pulpet <mrgreen> wcześcniej była z niej taka malutka kruszynka.... dopóki jej nie zważyłam <gwiżdże>
yamaha pisze:
(poza tym, jak sie w pralce kreci, to naszym kiepskim ludzkim wzrokiem i tak bys nie zdazyla plam zauwazyc.... <gwiżdże> ) :->
No i tu muszę Ci przyznać rację <lol>
Misia jak do nas przyjechała to siedziała przed pralką i patrzyła się w kręcący bęben jak w telewizor i umiała tak wysiedzieć pół godziny <lol> Teraz już jej przeszło :-P
ale fajne fotki wrzuciłaś <mrgreen> Ładna Misia ale i Pańci nic nie brakuje <mrgreen>
Piękna z Was para ... :-P mój Bronuś też na rękach nie lubi ... więc nie dziwi mnie Misi zniecierpliwienie ... <mrgreen> rośnie Misia ale pyszczucho dalej ma piękne ... <serce>
<rotfl> <rotfl> <rotfl>
zdjęcie puść mnie wreszcie - znam TO spojrzenie A Pańcia - sliczna dziewczyna, ale jak powszechnie wiadomo kocie mamy są piękne - ot co
Pranie <rotfl> i na końcu fota pt: No co? jak tu tylko sprzątam:D
Widze, że Misia jest tak samo chętna do wspólnego pozowania jak i moja Lumi <lol> i z wagą nasze koteczki idą praktycznie łeb w łeb Piękne panienka <zakochana> i ciesze się, że udało się uzbierać pieniązki na drapak <klaszcze>
Lumi pisze:> i ciesze się, że udało się uzbierać pieniązki na drapak <klaszcze>
Ja też się z tego powodu cieszę <tańczy> tylko kasa leży, a ja się zdecydować nie mogę co dla Misi będzie najlepsze a TŻ ma już dość rozmów o drapaku <lol>