Podarowana Misia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

yamaha pisze:
asiunia0312 pisze:Yamaha mogła mi pokazać plamy łapką, albo poinformować głośnym miauu, a nie odrazu przy pralce majsterkować <zły> <lol>
Dobrze dziewczyna chciala, a tu prosze, tak sie jej odwdzieczaja <kciukwdół>
(poza tym, jak sie w pralce kreci, to naszym kiepskim ludzkim wzrokiem i tak bys nie zdazyla plam zauwazyc.... <gwiżdże> )

:->
Yamaha czyżby Pani Missy Cię przeszkoliła jak należy prać <lol> ?
Awatar użytkownika
Izabela AD

Post autor: Izabela AD »

ale fajne zdjęcia z kociej pomocy :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Miss_Monroe pisze: Yamaha czyżby Pani Missy Cię przeszkoliła jak należy prać <lol> ?
Niestety pralke mam "ladowana z gory" - kiepska atrakcja dla Missy - nic nie widac, co sie w srodku kreci.... :-(
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

yamaha pisze:No wiesz co !
4.5 kg to zaden pulpet !
:hammer:
Dla mnie to pulpet <mrgreen> wcześcniej była z niej taka malutka kruszynka.... dopóki jej nie zważyłam <gwiżdże>
yamaha pisze: (poza tym, jak sie w pralce kreci, to naszym kiepskim ludzkim wzrokiem i tak bys nie zdazyla plam zauwazyc.... <gwiżdże> ) :->
No i tu muszę Ci przyznać rację :ok: <lol>

Misia jak do nas przyjechała to siedziała przed pralką i patrzyła się w kręcący bęben jak w telewizor i umiała tak wysiedzieć pół godziny <lol> Teraz już jej przeszło :-P
kotku

Post autor: kotku »

Misia jaka strojnisia <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> No pomocnik nieoceniony. Na pewno segreguje pranie kolorami :ok: :kotek:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

ale fajne fotki wrzuciłaś <mrgreen> Ładna Misia ale i Pańci nic nie brakuje <mrgreen>
Piękna z Was para ... :-P mój Bronuś też na rękach nie lubi ... więc nie dziwi mnie Misi zniecierpliwienie ... <mrgreen> rośnie Misia ale pyszczucho dalej ma piękne ... <serce>
Awatar użytkownika
asiunia0312

kotku pisze: Na pewno segreguje pranie kolorami :ok: :kotek:
No właśnie to zrobiła :-P Stwierdziła, że ten szal nie nadaje się do ciemnego prania, więc go wyjęła <mrgreen>
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

<rotfl> <rotfl> <rotfl>
zdjęcie puść mnie wreszcie - znam TO spojrzenie :) A Pańcia - sliczna dziewczyna, ale jak powszechnie wiadomo kocie mamy są piękne - ot co :D

Pranie <rotfl> i na końcu fota pt: No co? jak tu tylko sprzątam:D
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Widze, że Misia jest tak samo chętna do wspólnego pozowania jak i moja Lumi <lol> i z wagą nasze koteczki idą praktycznie łeb w łeb ;-)) Piękne panienka <zakochana> i ciesze się, że udało się uzbierać pieniązki na drapak <klaszcze>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Lumi pisze:> i ciesze się, że udało się uzbierać pieniązki na drapak <klaszcze>
Ja też się z tego powodu cieszę <tańczy> tylko kasa leży, a ja się zdecydować nie mogę co dla Misi będzie najlepsze :-x a TŻ ma już dość rozmów o drapaku <lol>
Zablokowany