Vitali II von Sturmcastle
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Ada

- hallo, hallo, czy ktoś nie widział mojej panci???
- znowu nas zostawia w domu a sama łazi z Sapem do pracowni,,,i przynosi takie dziwne zapachy,,,,zaglądała może do Was??? - nie???
- no to co ONA sobie myśli,,,miała stwarzać mi warunki bezstressowe i puszczać fajną muzyczkę...i dbać o dobre towarzystwo dla mnie,,,e.... do bani z taką terapią..... <hm>
- a wiecie co??? ja to tak trochę się z nią droczę, no bo fajnie jak wszyscy koło mnie skaczą, nawet ciotka ze stacji epidemiologicznej do mnie przychodzi,,,,a tak w sekrecie to powiem Wam, ze już obrastam w futerko bo ja uwielbiam wiosnę i od kiedy wychodze na balkon i patrzę w słoneczko to wraca mi humor i energia,,,bo ja to chyba słoneczny kot jestem..... <roll>
- i jeszcze Wam coś powiem,,,,już jestem cięższa od Marry....tylko wkurza mnie Elle ostatnio bo wpycha paszczę do mojej miseczki i wyżera mi moje smakusie,,,a teraz to moje są najlepsze, to on jest Paskud, bo przecież ja jestem dziewczyna i w dodatku specjalnej troski....to chyba go pogonię i dam w japę pazurkiem
- acha, zapomniałabym, a jak myślicie, w tym roku modne będą krótkie czy długie fryzury, no bo już sama nie wiem, porastać na "fest" czy lepiej przerzedzić się na powrót...no bo potem do fryzjera ganiać??? <roll>
- lecę na balkon bo chyba jakieś sikorki wiszą na słonince -
- pa - Wasza Tika
- Yola
- Kontakt:
- Ada
- koty wygłaskane, dziękujemy ....
- jak przeglądam to forum to jest tutaj tyle piękności, że dech zapiera....
- a z Tiką walczymy już trzeci rok,,,w okresie zimowym przerzedza sobie mocno futerko, kiedy przychodzą pierwsze symptomy wiosny wszystko wraca do normy,,,,uparłam się w tym roku, żeby to wyjaśnić i w razie czego zapobiegać ale przegraliśmy....wszystkie badania są prawidłowe a Tika wylizywała się na medal :-P ,,,teraz wszystko znowu wraca do normy......porasta pięknym jedwabistym futerkiem i broi w pięknym stylu, jak zawsze..... :-)
- jak przeglądam to forum to jest tutaj tyle piękności, że dech zapiera....
- a z Tiką walczymy już trzeci rok,,,w okresie zimowym przerzedza sobie mocno futerko, kiedy przychodzą pierwsze symptomy wiosny wszystko wraca do normy,,,,uparłam się w tym roku, żeby to wyjaśnić i w razie czego zapobiegać ale przegraliśmy....wszystkie badania są prawidłowe a Tika wylizywała się na medal :-P ,,,teraz wszystko znowu wraca do normy......porasta pięknym jedwabistym futerkiem i broi w pięknym stylu, jak zawsze..... :-)
- Małgorzata
- Sonia
- Agilisowy Rezydent