Mówiłaś, że ma szwy wewnętrzne, to może kubraczek nie jest jej aż tak potrzebny? Czy wykazuje mocne zainteresowanie ranką? Bo nasza Khaleesi też miała takie szycie i nie miała kubraczka w ogóle, ale fakt, że się nie lizała tam za mocno...
Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Pyza
W wersji biedronkowej też pięknie
Mówiłaś, że ma szwy wewnętrzne, to może kubraczek nie jest jej aż tak potrzebny? Czy wykazuje mocne zainteresowanie ranką? Bo nasza Khaleesi też miała takie szycie i nie miała kubraczka w ogóle, ale fakt, że się nie lizała tam za mocno...
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Moniq, właśnie też się nad tym zastanawiamy, może jutro w dzień zrobimy test i pozwolimy jej pochodzić troszkę bez niego, będziemy bacznie obserwowali jej zachowanie 
- Miss_Monroe
- Moderator
Nie zdejmujcie w żadnym razie kubraczka, skoro założył go weterynarz to należy postępować ściśle według jego zaleceń.PyzowePany pisze:Moniq, właśnie też się nad tym zastanawiamy, może jutro w dzień zrobimy test i pozwolimy jej pochodzić troszkę bez niego, będziemy bacznie obserwowali jej zachowanie
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Nie będziemy kombinować, ma wytrzymać 7 dni i choćby się ze sto razy wypakowała z kubraka, to my ją 101 razy zapakujemy z powrotem <mrgreen>
Dzisiaj znowu kaftanik leżał obok śpiącego kotka... <roll>
Martwi mnie tylko jedna sprawa, od powrotu do domu po zabiegu nie było qpy w kuwecie

Je i pije normalnie, mam nadzieję, że się nie zakorkowała kłaczkami, Bezopet dostawała regularnie...
Dzisiaj znowu kaftanik leżał obok śpiącego kotka... <roll>
Martwi mnie tylko jedna sprawa, od powrotu do domu po zabiegu nie było qpy w kuwecie
Je i pije normalnie, mam nadzieję, że się nie zakorkowała kłaczkami, Bezopet dostawała regularnie...
- yamaha
- Genius Loci
Poczekaj, nie martw sie na zapas.
Z tego co licze, kupy nie bylo po prostu raptem WCZORAJ.
A ze sterylka (wiec glodowka) przedwczoraj, to niby z czego miala byc ? <lol> Z powietrza ?
Moze jeszcze dzis do wieczora bedzie
<ok>
Mojej Missy tez sie od czasu do czasu zdarza, ze jeden dzien nie ma kupki w kuwecie.
Z tego co licze, kupy nie bylo po prostu raptem WCZORAJ.
A ze sterylka (wiec glodowka) przedwczoraj, to niby z czego miala byc ? <lol> Z powietrza ?
Moze jeszcze dzis do wieczora bedzie
Mojej Missy tez sie od czasu do czasu zdarza, ze jeden dzien nie ma kupki w kuwecie.
- Zosiak
Pyzunia ratowniczka - noooo cuuudo <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Kubraczek trzymalabym jej dluzej niz te 2-3 dni, bo na pewno tez ogranicza "szalenstwa". Nie wiem jak sie to ma do szwow wewnetrznych, ale ja wlasnie trzymajac moja Lilke w kubraczku az do ostatniego dnia mialam pewnosc, ze sobie nie pozrywa ich smigajac za muffami
Qupal sie pewnie dzis pojawi - kciukamy za jelitka <ok>
Kubraczek trzymalabym jej dluzej niz te 2-3 dni, bo na pewno tez ogranicza "szalenstwa". Nie wiem jak sie to ma do szwow wewnetrznych, ale ja wlasnie trzymajac moja Lilke w kubraczku az do ostatniego dnia mialam pewnosc, ze sobie nie pozrywa ich smigajac za muffami
Qupal sie pewnie dzis pojawi - kciukamy za jelitka <ok>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Co do kupy to lepiej zapytaj weterynarza. Bo na początku to może być też spowodowane bólem, więc się może nie chcieć załatwiać. U nas było podobnie, po 2 dniach bez kupy dostała RC Fibre i wtedy poszło.
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Wybaczcie, że zaczynam dzień od takich informacji, ale kupal jest <mrgreen> Musiliśmy otworzyć kuwetę na całą szerokość, bo chyba kicia się bała wejść w kubraku <roll>
Oczywiście w nocy znowu zostawiła nam kubraczek na łóżku, a sama poszła zwiedzać świat, ehhh... jeszcze tylko kilka dni... <mrgreen>
Oczywiście w nocy znowu zostawiła nam kubraczek na łóżku, a sama poszła zwiedzać świat, ehhh... jeszcze tylko kilka dni... <mrgreen>