*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Truskawka
Agilisowy Rezydent

Re: *Kostek*Sonia*Rominka*

Post autor: Truskawka »

Zanim pani Nataniela oddaje koty przyszłym właścicielom, mierzy im główki cyrklem, zawsze doskonale okrągłe. Sonia mnie urzekła ( znaczy Marzenkę też lubię <mrgreen> ) ale ta ofutrzona jest śliczna.
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Przeurocze są <serce>
Jak tam relacja z dużym braciszkiem?
kotku

Post autor: kotku »

Truskawka pisze: Sonia mnie urzekła ( znaczy Marzenkę też lubię <mrgreen> ) ale ta ofutrzona jest śliczna.
<lol> <lol> <lol> Ja też lubię Marzenkę <zakochana>

Ale piękne kocinki <zakochana> Super. Trzymam kciuki za dalszą aklimatyzację. Ale spuchł wątek od tych brytyjskich księżniczek. <gwiżdże>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Witamy się już prawie weekendowo :roza:

Dziewczyny, jesteście niemożliwe!! <serce> Rośniemy i rośniemy czytając Wasze komentarze, Kostek coraz cięższy (swoją drogą muszę go dzisiaj zważyć, bo coś obciążenie mi się nie zgadza jak go noszę na rękach),i jak ma udźwignąć na barkach tyle słodyczy, hę? <mrgreen> Dziewczynkom nadwaga póki co nie grozi, bo one dopiero się rozwijają i mogą sobie rosnąć w siłę <serce>

Obiecuję, że zrobię dzisiaj Kościowi kilka klatek, nie mogę go przecież pomijać, cudowny jest! Wcale się na mnie nie obraził za te nie po jego myśli wydarzenia, dzisiaj jak zwykle wpakował mi się do łóżka i trza było kota drapać :kotek: W stosunku do Soni i Romki jest dzisiaj bardziej tolerancyjny, aczkolwiek czujny i skupiony na ich poczynaniach. Dziewczyny coraz odważniejsze, ale matko jakie one są cudownie słodkie!! Nie można się przez ten cukier od nich odkleić! <oops> Więcej szczegółów będę mogła napisać po powrocie do domu i cieszę się na ten weekend, w końcu będę miała okazję lepiej je poznać! <zakochana> Nataszka też zachwycona, powtarza, że szkoda iż urosną, bo są teraz jak małe kochane maskoteczki <serce>

Aga L. pisze:W Twoim wątku jestem stałym gościem ale ostatnio się mniej na forum udzielam, bo córeczka mi nagle do domu zjechała więc nie miałam się okazji przywitać :kiss: Ale jak jest rudy rudasek to czas się musiał znaleźć <roll>
A ja w tym roku w Gdańsku nie byłam, buu, po raz pierwszy od dawna mi się nie udało dotrzeć do Twojego pięknego miasta (Kraków też niczego sobie ale nadmorskie miasto to jednak coś zgoła innego)
Ja kocham Kraków i mnie osobiście bardziej się podoba niż Gdańsk! <serce> Ma swój klimat, aurę, takie specyficzne i niepowtarzalne! Wiadomo, Gdańsk to może, ale Kraków to przecież chwila moment i cudowne góry, które również kocham! <serce>

Sonia pisze:
norka pisze:Sonia... <zakochana> <zakochana>

taka słodka...do zacałowania.... :kotek: :kotek:
Naprawdę? <oops> Bardzo mi miło <rotfl> <lol> <lol> <lol>
Wszystkie Sonie tak mają, bez wyjątku! <mrgreen> <serce>

Luinloth pisze:Przeurocze są <serce>
Jak tam relacja z dużym braciszkiem?
Coraz lepsze! Nie jest źle jak na początek, myślałam, że będzie gorzej. Kostek nosi obrożę z feromonami, może to go też trochę uspokaja. Widać postępy z dnia na dzień, dzisiaj podchodził do dziewczynek i je obwąchiwał. Szersza relacja po południu jak wrócę do domu :)

Napisałyście, że to fajnie iż dołączyłam do forum (dziękuję przeogromniaście <oops> ), ale ja jestem pod wrażeniem Waszych serduch i jest mi miło, że mogę z Wami być! :kiss: <tańczy>

Kostek, Sonia i Rominka kłaniają się w pas za te wszystkie komplemenciory! <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

Sonia pisze:
norka pisze:Sonia... <zakochana> <zakochana>

taka słodka...do zacałowania.... :kotek: :kotek:
Naprawdę? <oops> Bardzo mi miło <rotfl> <lol> <lol> <lol>

:haha: :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

elsa pisze:

Napisałyście, że to fajnie iż dołączyłam do forum (dziękuję przeogromniaście <oops> ), ale ja jestem pod wrażeniem Waszych serduch i jest mi miło, że mogę z Wami być! :kiss: <tańczy>

Kostek, Sonia i Rominka kłaniają się w pas za te wszystkie komplemenciory! <serce> <serce> <serce>
Elsa, bo to najlepsze kocie forum na całym świecie :-)
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

Ja niezmiennie pozostaję najwierniejszą fanką Soni <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Będę tu częstym gościem :-)
Głaski dla dziewczynek :kotek: :kotek: i dzielnego rezydenta :kotek:
Awatar użytkownika
elsa

Witamy się już prawie po weekendowo!

U nas dobrze, bardzo dobrze! <mrgreen> Dziewczynki korzystają już z całego mieszkania, ich relacje z Kostkiem są całkiem poprawne. Całkiem poprawne, bo raz jest lepiej, a raz troszkę słabiej. Są momenty, że liżą sobie pyszczki (!), innym razem Kostek próbuje pokazać kto tu rządzi. Wczoraj zostały same w domku na otwartej przestrzeni i jak wróciliśmy, to wszystkie wyszły zaspane :) Dzisiaj z rana Kostek i Sonia przyszli na pieszczoty, wyszedł z tego trójkąt, bo ja drapałam Kościa, który pojawił się jako pierwszy, następnie wpadła Sonia, którą wylizywać zaczął Kostek, a na koniec Sonia zaczęła lizać moje włosy i udeptywać poduchę <mrgreen> Zgrana z nas rodzinka, co nie? <zakochana> Rominka trzyma się troszkę na uboczu, ona jest taka delikatna i subtelna, a Sonia chyba bardziej odważna i otwarta, więc pewnie dlatego Kostek trzyma z nią większą komitywę <mrgreen>

Powiedzcie, czy powinnam reagować, gdy Kostek zaczyna skakać do dziewczynek, niby to zabawa, bo jakieś salta nad nimi wykonuje, a nie nie chciałabym utrwalać nieprawidłowych relacji?

Mam trochę zdjęć postaram się wrzucić <mrgreen>
Awatar użytkownika
elsa

Dla cierpliwych, bo fotek za dużo, ale pewnie w tygodniu nie będę miała czasu na kolejne, więc wyżyłam się w weekend <oops>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Jakie piękne te Twoje dziewczynki <serce> <serce>
Kostek musi się dobrze opiekować takimi skarbami :-)
Zablokowany